Prvo ispričavam se ako već postoji ova tema, u žurbi sam....
Drugo; jutros mi je frend donio disk da mu prebacim neke stvari... Sve smo spojili ali kad probam upalit komp on se upali, radi 5-6 sekundi a onda opet ugasi pa ponovo upali i tako stalno... Probali smo iskopčati disk ali problem se i dalje nastavio.... Cijelo vrijeme na monitoru se ništa ne pojavljuje.... Molim vas pomozite, u čem je problem ????....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Asus ploce imaju cold boot problem koji se nekad manifestuje na slican nacin, kad dodas neki novi hardver, ako su bile bez struje duze vrijeme i sl.
Probaj ga ostaviti bez struje, pa vidi hoce li upaliti ili resetuj bios.
BTW, jel asus ploca?
A zato mi đubre nije pokazivalo sliku kad sam stavio novi proc.(maticna ASUS M2N)
Ja sam stavio natrag stari proc i onda je sve radilo, pa kad je sve proradilo onda sam stavio opet novi proc pa je također radilo.
Ostao sam začuđen i nikad nisam skuzio sta je to bilo, a maticna nije imala pristup struji oko 2-3mj.
Matična je Gigabyte P35 DS4.... pronašli smo jednu otkopčanu žicu, ukopčali je i sve se pokrenulo normalno.... ugasio sam komp da mogu posložit kabele i zatvorit kućište, kad sam probo upalit problem se nastavio??!
Isti problem sa istom tom matičnom sam ja imao....
koja ti je verzija ploče (piše na njoj u nekom kutu)...(meni je rev.2.0)
Verojatno je onda problem sa napajanjem.
jesi li u zadnje vrijeme ugrađvao neki uređaj koji zahtjeva veći napon?
nakon dugo razmišljanja rastavili smo komp, opet ga spojili i sad radi sve...