Racunalo ne salje sliku na monitor

poruka: 7
|
čitano: 964
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Poz, prije otprilike 2 dana sam slusao pjesme na youtubu i spremao sobu i odjednom su pjesme prestale al se nisam obazirao jer sam mislio da je do interneta. Pa kad sam nakon 5minuta sjeo za racunalo, nije uopce reagiralo, tipkovnica je svijetlila ali nije radil i sva svijetla na misu su svijetlila ali laser dole nije. Probam ga restartiati ne reagira, drzati gumb za paljenj ne reagira, iskljucim ga iz napajanja i ponovno ukljucim i stisnem da se pali, sva svijetla i ventilatori se popale (na procesoru, grafickoj, napajanju i kucistu) ali se slika na monitor ne salje, a mis i tipkovnica vise ni ne svijetle. Probao sam odspojiti monior od racunala i primjetio sam cim nisu u kontaktu monitor izbaci poruku da nije u kontaktu, kad ih spojim ponovno, poruka se makne i slika pocrni. Pokusavao sam odspajati rame, cistiti utore, iskljuciti sve kablove i onda drzati gumb za paljenje odredeno vrjeme pa cekati 10-20 min, nista ne radi. Molio bih za pomoc, hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Resetiraj cmos zatim pokušaj sa drugim napajanjem a monitor prebaci na integrisani gpu izlaz, zatim javi kakvo je stanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Racunalo ne salje sliku na monitor
Čini se da bi moglo bit da je grafička. Peobaj preko matične spojiti monitor ako ima izlaze..
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
jigsaw5063 kaže...

Resetiraj cmos zatim pokušaj sa drugim napajanjem a monitor prebaci na integrisani gpu izlaz, zatim javi kakvo je stanje.

Nemam taj jumper za cmos, pa sam pokusao sa vadjenjem i vracanjem baterije i nesto sa spajalicom za papir. A drugo napajanje ni integriranu graficku nemam.

10 godina
neaktivan
zeko73 kaže...
Čini se da bi moglo bit da je grafička. Peobaj preko matične spojiti monitor ako ima izlaze..

Imam izlaze samo na grafickoj koje sam morao spojiti sa adapterom 

15 godina
Onda posudi negdi grafičku i probaj..
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
kristian1698 kaže...
zeko73 kaže...

Imam izlaze samo na grafickoj koje sam morao spojiti sa adapterom 

Probaj onda drugi izlaz...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice