Procesor problem zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 611
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Procesor problem

Ovako imam problem dakle ja sam prije nekog vremena (mjesec dana) uzeo Athlon II X3 450 3.2 i kod kupnje mu je lik u servisu otključao 4 jezgru i komp ga je prepoznao kao Phenom II X4 B50 radilo je sve odlično i ta 4 jezgra je bila stablina no onda mi se dogodilo ovo:

Tjekom igre Tropico 4 komp se zaledio te se ču zvuk trrrrrrrrrrrrrrrrrr i bio je black screen (xD) ja sam restartao komp i više mi na startup nepiše All 4 Cores Activated (to je prije uvijek pisalo) te mi je komp ga prepoznavao kao Phenoma ali  mi ga sad u svojstvima opet prepoznaje kako Athlon II X3 450 ostao sam zbunjen i odlučio sam potražiti pomoć od vas,pa vas sve molim koji znaju što bi mogao biti problem i koje je rješenje da ovdje ostave komentar

Imam ovu matičnu: ASUS M4A785D-M PRO koja podrzava otključavanje jezgri sve je rađeno u servisu nisam sam ništa prčkao imam garancije i na matičnu i na proc. Dakle sve je radilo stabilno i bilo je ok do danas...

Totalno se osjećam zbunjeno jer neznam što se dogodilo i zašto više nemam 4 jezgru,molim vas za pomoc!

ஜ۩۞۩ஜIn wildness is the preservation of the World!ஜ۩۞۩ஜ ஜ۩۞۩ஜSo seek the Wolf in Thyself!!ஜ۩۞۩ஜ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Procesor problem
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Procesor problem

Koliko ti je naplatio otključavanje jezgre? Tebi se možda iz nekog razloga nama nepoznatih resetirao BIOS i opet ih moraš otključati.

Najbolje bi ti bilo nositi u servis, ako je otklučao jezgru ne znaći odmah da je i istestirao dobro.

13 godina
Procesor problem

BIOS se resetirao i vratio sve na defoult postavke. Morat ćeš ga u BIOSU ponovo otključati i vjerovatno malo podignuti napon.

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice