Problemi sa zvukom/mikrofonom

poruka: 4
|
čitano: 841
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Problemi sa zvukom/ mikrofonom

Pozdrav. 

Ovako, imam matičnu Asrock 970 Pro r2.0 koja ima zvučnu karticu na sebi. Uštekam slušalice Razer Carcharias i na teamspeak-u/ ventrilu mi ekipa kaže da mi je glas katastrofa. Također sam čuo i snimku na kojoj se čuje da je jako loša kvaliteta zvuka iz mikrofona. Hvala bogu, doma sam imao i neku staru PCI zvučnu koju sam uštekao u nadi da bude bolje i bilo je bolje ali ipak nedovoljno. Zabrinuo sam se da je problem u slušalicama ali kada ih spojim na laptop kvaliteta mikrofona je odlična. Koristim Windows  8.1. pa ako netko ima kakvu ideju, bio bih vrlo zahvalan. Probao sam nove drivere, mrdati sa nekim equilizerima i ništa nije urodilo plodom. Hvala !!

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 11:10 (antonio3).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Problemi sa zvukom/ mikrofonom

Hmm, tu bi trebalo napraviti još malo provjera.

1. Kad spojiš na laptop jesi siguran da nije laptop mic taj koji hvata zvuk?

2. Jesi probao pogledati u Control Panelu pod Sounds postavke zvučne i mikrofonskih ulaza?

LP

10 godina
neaktivan
Re: Problemi sa zvukom/ mikrofonom

1. Provjerio opet, da budem siguran  i 100% je bio korišten mikrofon od slušalica (još sam napravio disable mikrofona od laptopa da ne bi bilo) 

2. Pod Sounds ne znam kako treba biti ali sam usporedio sa laptopom i sve je isto. 

Također imam problem da mi se pod playback devices uopće ne pokaže integrirana zvučna kartica, a kad instaliram Realtek HD Audio Driver zvuk mi počne svirati na monitoru ( preko  HDMI-a). Kad kliknem desnu tipku miša i show disabled/disconnected devices pokaže mi 3 digital audio (HDMI) uređaja gdje piše "not plugged in".

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2015 18:07 (antonio3).
12 godina
neaktivan
Problemi sa zvukom/mikrofonom

Ajde probaj maknuti sve audio drivere i ponovno instalirati zvučnu.

http://www.asrock.com/mb/AMD/970%20Pro3%20R2.0/?cat=Download&os=Win8a

Javi da li nakon ponovno instalacija + restart vidiš zvučnu pod Sounds.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice