Problemi sa wi-fi adapterom

poruka: 5
|
čitano: 1.440
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Problemi sa wi-fi adapterom

Pozdrav. Imam problem sa wi-fi adapterom.Naime kad promjenim polozaj adaptera,internet speed mi se poveca na 1mb/s download speeda...Nakon nekog vremena ta brzina se smanji na 100 kb/s ili cak i manje...Nakon sto ga ja pomaknem na drugi polozaj on vrati brzinu na 1 mb/s,ali nakon kratkog vremena opet se smanji na 100kb/s i tako u krug. Stvarno nezz sta bi to moglo bit ali sumnjam u temperaturu... Unaprijed hvala na pomoci :) 

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Problemi sa wi-fi adapterom

Pitanje je da li ti se brzina zaista toliko poveća. Što se događa kad računalo staviš pored routera? Koju brzinu ti onda drži, odnosno što se događa s brzinom?

12 godina
RadeonSAMP kaže...

Pozdrav. Imam problem sa wi-fi adapterom.Naime kad promjenim polozaj adaptera,internet speed mi se poveca na 1mb/s download speeda...Nakon nekog vremena ta brzina se smanji na 100 kb/s ili cak i manje...Nakon sto ga ja pomaknem na drugi polozaj on vrati brzinu na 1 mb/s,ali nakon kratkog vremena opet se smanji na 100kb/s i tako u krug. Stvarno nezz sta bi to moglo bit ali sumnjam u temperaturu... Unaprijed hvala na pomoci :) 

Prvo i osnovno ja sumnjam u ispravnost tog wi-fi adaptera.

Probaj se spojit putem mreznog kabla ilii sa drugi wfi adapterom i onda ce ti bit sve jasnije.

Kresimir
17 godina
moderator
keki kaže...
Prvo i osnovno ja sumnjam u ispravnost tog wi-fi adaptera.

Moglo bi i to biti. Ja sam imao slične probleme s TP-Linkovim adapterom (iako nisam pratio brzinu), a sad slične probleme ima brat (iako nisam još išao utvrđivati je li doista stvar u adapteru).

RadeonSAMP - koji konkretno model WiFi adaptera imaš?

17 godina
RadeonSAMP kaže...

Kakav ti je signal?

Skini http://www.netstumbler.com/downloads/ i poskeniraj s njim mreze naokolo(ako ce ti raditi) i vidi koji kanali nisu prezauzeti i prebaci si ruter/ap na taj kanal. Daj screenshot.

Gdje je ruter u odnosu na tebe i adapter? Adapter je ustekan u racunalo ili laptop? Kak je pozicioniran? Daj sliku. Ako je iza kucista na podu nist cudnoga.

Adapter je najvjerojatnije ispravan.

Jesi provjerio da netko ne skida u tom trenutku? Jel ti se vrte torrenti u pozadini? Neki programi za koje ni ne znas?

Malo vise informacija nebi skodilo.

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 21:20 (Ante).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice