Problem

poruka: 6
|
čitano: 1.438
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
graficka karta

Kupio sam prije neki dan graficku kartu, Asus EN450GTS,Naime,kada pokrenem igru,na pojedinim dijelovima igre,najvise u video sekvencama se pojavljuju isprekidane linije,probao sam i sa starim i sa novim drajverima,isto se desava,kada odem na nvidia settings,i kada stavim verical sync na ON,linije nestanu,a kada vratim na restore,verical sync se vrati na allow aplication,opet mi se pojavljuje isti problem, sa svim proslim grafickim podesavanja verical sync su mi bila na allow aplication,samo sa ovom novom grafickom moram da rucno podesim verical sync na ON da bi linije nestale.... ako neko zna sta je u pitanju,neka napise... pozdrav!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem

Da li se to događa u samo jednoj igri ili u svim igrama?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Problem

u svim igrama,a kada stavim u podesavanjima vertical sync on,ne pojavljuje se,na proslim grafickim nisam morao ovo da podesavam,a na ovoj moram..

16 godina
pa onda ostavi vsync :p
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
14 godina
neaktivan

pa dobro,znam,ali da nije mozda neka fabricka greska na karti...

15 godina
neaktivan
Problem

Dobio sam žuti karton {#}{#}{#} Nemoj sudija molim te pa nisam ga ni pipnuo ! {#}

FORZA INTER!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice