Znači, imam problem s printerom otkad sam prešao na win 7. Printer je Epson Stylus SX100. U control panelu je sve ok ( windows je pronašao printer). Driveri su normalno instalirani, ali stalno mi nalazi neki problem s konekcijom. Printer je all-in-one, a skener radi normalno, ali ne želi printati ništa sa kompa. To se dogodilo nakon ša su se istrošile boje. Ne mogu ih nikako promjeniti. Ni ako koristim software od printera ni ako koristim tipke na printeru.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imao sam takav uređaj do nedavno. ali pola toga te uopće nisam skužio što želišreći - kakav problem s konekcijom,
ali ne želi printati ništa sa kompa. To se dogodilo nakon ša su se istrošile boje. Ne mogu ih nikako promjeniti - pojasni mi ovo, ne želi printati, da li javlja neku grešku ili što? ne možeš zamijeniti boje?
to smeće od printera ne želi printati ako mu nedostaje i samo jedna boja.
Pa, da! Epson od pamtivjeka ima problem sa promjenom boja, a odnedavno sa konekcijom preko usb-a!
- sto se tice boja ima jedno cudno rjesenje, koje doduse jeste glupavo i svakakvo, ukljucis printer podignes poklopac, tada patroni i glava pocnu da se krecu tamo-amo! izvuces kabel za struju kada ti bude u odgovarajucoj poziciji promijenis boje, ukljucis nazad i to je to!
- za usb konekciju: probaj skinuti nove drajvere sa njihove stranice: epson.com. mozda se nesto i popravi
Kad dignem poklopac glavu zaustavim jednostavno s tipkom stop i zamijenim patrone. Inače nakon ša zamijenim patrone i opet stisnem stop on sam počne puniti boje (to se isto može napraviti i s upravljačkim programom od epsona), ali sad ni to ne radi. Dok sam bio na XP-u je sve ok radilo. Al stvar je u tome da dobivam neki connection error, ali skener radi skroz normalno.
kad staviš zamjenske boje više ti se u tankovima ne očitava razina tinte
a za zamjenu tankova ne treba iskopčavati žicu od printera iz struje nego ti na njemu zasvijetli ona narančasta lampica i nju još jednom stisneš i on ti sam odradi očitavanje boje koje fali
i stane ti na onaj trokut sa simbolom kapljice sa tankom koji je prazan
kad staviš zamjenske boje više ti se u tankovima ne očitava razina tinte
a za zamjenu tankova ne treba iskopčavati žicu od printera iz struje nego ti na njemu zasvijetli ona narančasta lampica i nju još jednom stisneš i on ti sam odradi očitavanje boje koje fali
i stane ti na onaj trokut sa simbolom kapljice sa tankom koji je prazan
Napisao sam da mi ne želi ni na taj način. Mogu stavit boju u njega al ju ne želi očitat ni kad stisnem tu tipku.
i ja sam se patio s tim canonom - stalno neki problemi, zato sam ga se i riješio. očigledno je neki hardverski problem.. možda da ga odneseš u neki specijalizirani servis..