neznam,u sto ovo spada ali,da vam objasnim problem mog novog kompa starog cirka 4 mjeseca....dozivijo je i 4 kvar....u pocetku su to belaje sa hg spotom i njihovim podvaljivanjima prvo sa srusenim sustavom pa i sa pokvarenom maticnom plocom ocito je ovaj kompjuter niko i nista...jutros sam se digao stisnuo gumb za paljenje kompjuter uopce ne reagira...nikakva reakcija...struje ima sve je ukljuceno i sve radi ali on NE dakle ,ne radi samo kuciste ostalo radi...da samo kuciste bez kojeg nemogu nista...molim vas za pomoc..ako ste imali takav problem ili mozda imate ideju sto da radim? hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ti ovo 5. kvar? Sad ti je komp službeno u klincu. Šta možeš, ili servis ili novi anlaser...
ošlo napajanje ili kontakt na tipki za paljenje ( znalo se i to dešavati!)...odfuraj u servis..valjda su dovoljno pametni da to rješe taj problem!
ošlo napajanje ili kontakt na tipki za paljenje ( znalo se i to dešavati!)...odfuraj u servis..valjda su dovoljno pametni da to rješe taj problem!
Točno tak nebi se čudil da su ti u HG-Spotu dali rabljene komponente pod nove.Do sad samo sam u Hg-Spotu dobival komponente koje su bile otpakirane,u otvorenim kutijama,a bundle koji sam dobil sa njim jemput sam dobil bez CD-keya pa nisam mogel nikakvi softver iz njega instalirati.
Tam se stvarno ponašaju koda ti trebaš njih a ne oni nas.Od onda više kod njih ne kupujem.
je da sam znao da tako rade nebih mis kupio kod njih ...kupim komp upalim ga tek iz kutije i dobijem unutra srusen windows.....star 1 dan.....nakon 3 dana se ispostavilo da ne radi maticna ploca....da im bar mogu sve ovo vratit al nemogu zbog njih sam 3-4 puta gubio vazne informacije sa kompjutera...i sad cu im opet ovo nosit..ekipa,ako nee proznaju garanciju koliko košta takav servis?
onaj kabel za napajanje radi osjetim onih 200 i nesto volti cuje se kad se unutra ugura ukuciste i vidi se mlaz struje...
da,nerazumis sto ti ocu reci...osjeti se vidi se kratak bljesak ...ono malo bolje promotri
Meni to izgleda kao problem s PSUom (napajanje), ili maticnom plocom... provjeri da li ti je konektor napajanja dobro sjeo na maticnu; ako mozes, probaj posuditi napajanje od prijatelja da provjeris kakva je situacija prije nego sto odneses u servis
Točno tak nebi se čudil da su ti u HG-Spotu dali rabljene komponente pod nove.Do sad samo sam u Hg-Spotu dobival komponente koje su bile otpakirane,u otvorenim kutijama,a bundle koji sam dobil sa njim jemput sam dobil bez CD-keya pa nisam mogel nikakvi softver iz njega instalirati.
Tam se stvarno ponašaju koda ti trebaš njih a ne oni nas.Od onda više kod njih ne kupujem.
Nosi u servis i ocitaj bukvicu, ja bi po*izdio da mi se to dogada i zalosno je sto ugraduju rabljene stare komponente, zato ja uvijek kupujem komponente posebno, fino zapakirane.
Ako ti je slozen komp kod njih i imas onu naljepnicu na kucistu nista ti drugo ne preostaje jer ces izgubit garanciju.
da imas pravo sto je najgore zalijepili su kuciste s nekom naljepniom hg i ako ga otvorim naljepnica se kida a onda cemi rec da sam ga sam unistio ko mi je kriv sto sam ga otvara...danas ga nosim na servis stvarno..ovo je u p.m a ne vjerujem da je maticna otisla jer sam dvije mijenjao u 3 mjeseca
Kud nisi bio na forumu prije nego li si kupio komp. Svi mi bi ti rekli da izbjegavaš HGŠROT u velikom luku.
Koji su tamo amateri boli glava, koliko kužim nije samo u Osijeku tako nego u cijeloj Hrvatskoj, a najžalosnije je to što bez ikakvog ustručavanja uvaljuju razna sranja i nas pokušavaju praviti ludima. Kako još nisu propali sunce im kalajsano? Svako sranju jednom mora doći kraj pa valjda će i njima, ili će se morati drastično promijeniti ili nek se više nose u p.m.
Ivane-zd, javi sta je bilo na servisu! Ne bi bilo prvi puta da HGspot uvali neku "zamjensku" komponentu umjesto one koja pise... ne daj se otkantat samo tako
Evo pišem vam sa kompa...nakon 2,5 tjedna cekanja napokon je "popravljen" ako se moze tako reci...dijagnoza: vjerovatno ste špicom od patika udarali po tipki za paljenje pa ste tako strgali tipku i njezin unutarnji dio...naravno gospodin je naplatio 300 odnosno 100 kuna jer vrijedi garancija eto...ja u zivotu nisam nogom palio ili gasio komp!
ne laži da nikad nisi to radio...