Dakle, povremeno, nažalost sve češće mi se događa da mi monitor (Samsung 2253BW, spojen DVI kablom) ne prikazuje sliku nakon što ode u sleep (podesim u Power Managementu da se monitor isključi nakon 5 min neaktivnosti). Znači, kliknem mišem ili tipkovnicom, momitor se uključi, kompjuter radi, ali nema slike. Jel tko imao sličnih problema, i ima li tko ideju u čemu je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle, povremeno, nažalost sve češće mi se događa da mi monitor (Samsung 2253BW, spojen DVI kablom) ne prikazuje sliku nakon što ode u sleep (podesim u Power Managementu da se monitor isključi nakon 5 min neaktivnosti). Znači, kliknem mišem ili tipkovnicom, momitor se uključi, kompjuter radi, ali nema slike. Jel tko imao sličnih problema, i ima li tko ideju u čemu je problem?
Kod mene se zna desiti slična situacija ali na Win7, ako mi se ne želi probuditi iz sleepa, samo ga ugasim i upalim na senzoru - LG monitor. Na Win 10 nisam još primijetio slične simptome.
Ako ti je iritantno onda isključi da monitor ide u sleep.
Kod mene to ne pali, isključim ga pa uključim, monitor radi, ali daje crnu sliku.
imam problemcic s monitorom. poceo se javljati kad sam kupio usb sa slike. kada ustekam usb u utor slika na monitoru se zamrzne i boje se prelijevaju. dal bi moglo to biti do toga sto je usb cijeli od metala? primjetio sam kada ga ustekavam u bluray da mi par iskrica iskoci i osjetim malo struje.. ako je do toga, kako to sprijeciti... da ne pokvarim monitor
Ovako , imam aoc 23" monitor. Prije je sve radilo normalno na ovoj rezoluciji 1920 x 1080 , 3,4 godine ako ne i više .A u zadnje vrijeme se počelo događati da mi neće bootati windowse, ili ako nekim čudom boota nakon par min se čuje zvuk unpluganja nekog devicea i na monitoru black screen i piše "Input not supported". Kad pokrenem u safe modu sve bude u redu, na manjoj rezoluciji.ali tek na 800x600 , sad me zanima u čemu je problem.Testirao sam ako je mozda do adaptera i spojio od cimera monitor i radilo je sve normalno. Jel to došao kraj monitoru ili ?
Ako je, imate li neke prijedloge monitora do 1100,1200 kuna. Hvala unaprijed