Pozdrav svima
Kupio sam si neke nove dijelove za računalo:
Procesor - QuadCore AMD Athlon X4 620, 2600 MHz (13 x 200)
Matična - ASRock M3A770DE
Ram - Corsair Value Select VS2GB1333D3 - 2GB
Napajanje - Corsair TX 650W
Te to sve upogonio sa starim komponentama:
Grafička - GeForce 6200 TurboCache
HDD - WD 160GB
I na to instalirao Windows 7 Ulimate u 64bitnom obliku....
Prilikom paljenja računala ono mi se samo resertira! Mislio sam da mi je oštećen HDD (jer je staro napajanje radilo shou sa komponentama...) ali računalo se samo resertira i prije nego što dođe do dijela dizanja operativnoga sustava odnosno čitanja podataka sa HDD-a (npr. kod samog dizanja BIOS-a).
Često mi se zna samo resertirati i kod onog prvog ekrana dizanja windowsa, nekada (tj. skori svaki drugi puta) mi se nakon što čujem iz kućišta zvuk da se resertiralo slika na ekranu ostane zamrznuta sve do sljedećeg restarta kojega nekad moram i sam napraviti.
Kada uspijem podići operativni sustav onda dalje sve teče bez problema (mada mi se jučer za vrijeme reprodukcije videa zablokiralo...)
U čem je problem, ja mislim da je problem u grafičkoj kartici koja je kupljena 2006.godine a lako moguće i da je oštećena? Ili je možda problem u HDD-u (nevjerujem?), a možda pak u samoj kompaktibilnosti nekih komponenata?
Molio bih pomoć jer sam potrošio dosta love a računalo neradi onako kako sam želio. Unaprijed hvala

bilo bi da nije kriza....