Znaci nesto sam prckao po kompu i odjednom mi se je ugasio i kad ga sad uvijek upalim pise:
<windows root>/system32/hal.dll
I onda tako svaki put pa ako neko zna sto treba ucinit...TNX
Znaci nesto sam prckao po kompu i odjednom mi se je ugasio i kad ga sad uvijek upalim pise:
<windows root>/system32/hal.dll
I onda tako svaki put pa ako neko zna sto treba ucinit...TNX
Imaš li instalacijski cd?
Koji je windows?
Nemam nikoji instalacijaki CD a windows je XP
Evo sto pise tocno "Windows could not start because the following file is missing or corrupt:
<Windows root>\system32\hal.dll.
Please re-install a copy of the above file."
Eto i sto sad treba ucinit jer nemogu ni uc u comp upali se i to onda pise TNX
Ma TNX isto al vidim da ne ide tako da cu ga ponjet na servis pa onda tako dalje i dalje al isto TNX
upisi u google "hal.dll" i otvori prvu il drugu (svejedno je) ponudjenu stranicu i skini si taj .dll file
sada odi u c:\\windows\system32 i na to mjesto zalijepi skinuti hal.dll file i vise ti nebi trebala pisat ta poruka
Da znan to ali vidis problem je sto NedA da udem skroz u komp 
the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
hehehe proba san al ga nisam uspi nac heheh noob XD
ali sumnjam ali isto ti reci di je to XD
Prilikom učitavanja kompa, pritišći tipku F8 i odaberi Safe Mode.
pri pokretanju racunala stisci F8 i trebao bi ti se pokrenut mali menu u kojem mozes birat "safe mod" "safe mod with network"... "normal start".. e tu izaberes "safe mod" i pricekas da ti se izlistacaju naredbe i to je too!
NOP-ne radi ma nema veze i ovako i onako sutra ide na servis isto vam hvala
Napisat cu kad dođe sa servisa
HAL 9000: dave, are you planning to disconnect me, dave? stop dave, im afraid.
odjednom imas missing hal.dll.
:D
Ma nesto sam instalira i samo se je ugasi XD
probaj napraviti da neki OS instliras na usb pa se bootas preko usb-a i promjenis fajlu kak je neko prije vec naveo
Poni sam ga na servis pa cemo vidit sutra-prekosutra