Konfa je sljedeca - e8400 3.06ghz,nvidia 8800gt alpha dog ,4gb ddr2 ,500gb hard
konfa je stara 4 god. ,i sam sam je sastavio
Problem je sljedeci.. nakon igranja GTA 4 ( recimo dosta dugo :) ) poceli su mi se javljati problemi oko drivera za grafu. ( problem code 43 )
Prvo sam reinstaliral drivere i sve je ostalo isto , i dalje taj problem . Nakon toga sam napravil rollback , aliopet isto.
Nakon toga , obrisal drivere i skinul update sa windowsa , i onda je pocelo generalno sranje sa artefaktima . Jednostavno poceli su preko cijeloga ekrana , restartam komp i puni ih je bios :)
e nakon toga sam molio krunicu i sve bogove koji god postoje ,popusio pola kutije cigareta i proslo je recimo 1h 30min.
opet upalim komp i nema artefakata. taman se ovdje registriram , i opet poceli artefakti skakati i moral sam restartati komp .
grafa je bila overclockana negdje prije godinu dana sa defaulta 625/900 na 711/1100 na stock cooleru :) ( znam nije pametno , ali jbg-a da mi moze metro 2033 normalno raditi ) .
termalnu nisam mjenjao nikad .. temp.na idle je na 59 stupnjeva
kad pokrenem gpu-z ekran se zacrni na par sekunda i onda se pojave svi podatci normalno, ali windows javlja oporavak drivera i nakon kratkog rada artefakti ..
imate kakvu ideju ? dal grafa riknula ili tek na smrtnoj stolici ? zamjena termalne paste ?