Znači kolega je kupio novi komp, instalirali smo far cry 3, komponente su sljedeće, Ram ddr3 4gb, Procesor Athlon x2 270, Grafa Radeon HD 6750, Gigabayte maticna 970a-ds3p, znači u igrici mu jedva pređe 30 fpsa dok se puca,hoda bude oko 22 do 30. Totalno je neigrivo, pokusao sam mu smanjit na low postavke, pokusao prebacit na dx 9 pokusao smanjit rezoluciju fps se nemjenja uvijek je od 22 maksimalno 35, neigrivo je tesko se okrece misem itd, temperatura procesora mu je uvijek oko 32 u speecy sto mi je cudno bio on na fejsu ili u igrici i vrti mu se na 2500rpm takodjer neradio nista ili igrao, kod mene sa fx 8320 dok sam na browseru vrti se na 700rpm dok recimo kad igram ide na 2000 i komp mi je znatno bucniji kad igram jer se svi ventilatori brze okrecu, kod njega je uvijek isto... Pa molim za savjete. Jer nemam ideju do cega je.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogao je malo bolje izabrati,što se proc-a tiče(ako je več novo),jer nije bog zna što.Ima ovdje rubriku "pc konfiguracija",za ??? kuna,gaming konfa.Koliko je meni poznato,dobar je za igre iz 2008-2010,ali ove novijeg tipa,da,ali dosta šturo,što se
vidi iz priloženog.Uz taj proc,malo može doprinjeti kvaliteti, bolja grafa(jer kod svakog proc i grafa "pomaže" radu pc-a),a sad...Bolje bi prošao sa Phenom II ×4.A što se rpm tiče,neka podesi u biosu na "cool`n quiet",jer
sigurno nije postavljeno,dok kod tebe jeste.