Problem sa bilosom i grafickom

poruka: 7
|
čitano: 1.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa biosom i grafickom
pitanje

Evo ovako imam 2 problema

1.U zadnjih mjesec dva kad palim komp bios mi se svaki put resetira na default pa moram namjestavat vrijeme,datum,grafiku i ostale gluposti

i svaki put kad ugasim komp i opet ga upalim moram sve ispočetka stvarno neznam di je problem

2.Prije 2 dana sve je bilo ok a onda upalim komp krenem igrat pes2009 i javi mi se da graficka nema vertex/pixel shader 2.0 i da nemogu pokrenut igru,

a prije sam je igrao normalno (imam radeon hd3650 512mb ddr3 najnoviji driveri imam SP3 kupljena prije mjesec-dva sve ok) nemogu igrat niti 1 igru vise jer kaze da je graficka preslaba,recimo u desperadosima uđem noirmalno i onda se počme sve mutit,ne vjerujem da je do grafičke jer je nova i na kompu mi sve normalno osim u igrama i tim pixel/vertex shader inače grafička ih podržava

pomagajte pls     Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 14:54 (Syekira).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Problem sa bilosom i grafickom
prihvaćeno rješenje

Prvo promjeni bateriju na maticnoj ploci. To bi trebalo rijesiti bios problem.

Za drugi, probaj reinstall igru.

Depresivni? Glup posao? Problemi u kući? Ne cijene vas? Novčani problemi? Umorni od svega? RJEŠENJE U JEDNOJ PILULI: YebiGA® 1000mg Kad je sve u k..., YebiGA®!
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Probao sam i to i reinstaliravao sam drivere od graficke ali opet nista,to mi se pojavilo odjednom ujutro igram normalno popodne dođem neradi bi moglo bit do grafičke ili do kompa?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa bilosom i grafickom
DrNasty kaže...

Prvo promjeni bateriju na maticnoj ploci. To bi trebalo rijesiti bios problem.

Za drugi, probaj reinstall igru.

Uradi što ti je čovjek rekao i riješen problem za bios a za grafičku jeli mutna sika ili  izmješa boje i javlja kockice ( memorija na grafi se grije ili je oštećena od pregrijavanja) provjeri temperaturu grafe ako nemožeš riješiti sa reinastlacijom drajvera onda ti je grafa defektna
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 15:53 (glama).
17 godina
neaktivan

Prvo probaj izvaditi bateriju pa vidi. Ako i tada ide na default onda je neki kontakt oko baterije otišao.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Probat cu to sa baterijom a sta se graficke tice vise su izmjesane boje to sam samo kod desperadosa vidio jer mi novije igre uopce nece pokrenut kaze da mi graficka nije dovoljno jaka

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj neku stariju igru pa vidi.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice