- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa jednostavno zalemi žicu... :D
Nemogu sje*ano je to jel se more to na servsiu
Moja sestra je prerezala zicu na slusalicama koja je vodila zvuk na desnu stranu i sada mi ne radi desna strana evo kako izgleda:
slika:
kupio sam nove u matrixu(vip) i jel se to da popraviti i kolko para
Ja sam imao isti problem ali poznajem jednog koji je jako stručan i precizan u lemljenu tako da su sad ko nove.
Prepruka ti je da nađeš koji stari kabel od bilo kojih slušalica i daš nekog da ti to zalemi i pospaja ako već nisi stručan u tome.
pa odes u neki servis elektronicke opreme i pitas jel to rade...ili daj nekom prijatelju koji se razumije u to... nemas drugog izbora... :D
Uzmi sestri glacalo za kosu.Odvrni uzemljnje(zutozelenu zicu) koja se spaja na kuciste glacala.Zatim odvrni fazu(smeda ili crna) te je zavrni na mjesto zice za uzemljenje.Osigurac iz te prostorije zamjeni jacim da slucajno nebi pregorio ako ti je neka zilavija sestra.
Kada osjeti cari Teslinih elektorna nece ti vise po kuci rezati zice.
Uzmi sestri glacalo za kosu.Odvrni uzemljnje(zutozelenu zicu) koja se spaja na kuciste glacala.Zatim odvrni fazu(smeda ili crna) te je zavrni na mjesto zice za uzemljenje.Osigurac iz te prostorije zamjeni jacim da slucajno nebi pregorio ako ti je neka zilavija sestra.
Kada osjeti cari Teslinih elektorna nece ti vise po kuci rezati zice.
Neće to osigurač izdržati.
Stavi čavlić umjesto osigurača...
Također, lakše ti je odpojiti fazu sa grijača i spojiti ga na metalni dio ručke.
Ne moraš onda mijenjati osigurače, a sigurno ubija...
PS - Bit će najlijepši leš/reš u gradu... Nom nom nom...