računalo
P4 3.0 ghz
MB: P5GC-MX
RAM: 512 MB ddr2
HDD 80 Gb
Grafička: neka intelova integrirana
Frendu pao sustav bar mi je tako rekao ja izvadio hard u ladicu napravio backup podataka, lijepo formatiro i instalirat XP(tokom instalacije sam par puta morao ispočetka u sred inst mi se smrzne PC po slici mi pocne izbacivat neke cudne oblike i smetnje ali pc ne reagira mis stane ). lagano ga ja ocistim od prašine ventove i to i uspijem instalirat. Sad mi računalo radi 10 min do 45 min onda opet isti simptomi smrzne se slika sa tim smetnjama i računalo nece da se ponovo upali jedno sat nakon sto ga prisilno ugasim. u međuvremenu sam stavio novu termalnu pastu na sve heatsinkove i na proc i na graf ali efekta nema ,by the way MANHATTAN pasta. Moja dijagnoza je da je da je grafulja u k**cu tj. da su lemovi otišli i da jedino pekara možda moze nešto pomoć. Mislim da na forumu ima dosta stručnjaka za ove teme pa očekujem potvrdu moje dijagnoze ili drugo mišljenje,
kako bilo svaki savjet je dobrodošao(baš mi se nešto večeras da tipkat jesam ga razduljio ko dostojevski, jos samo nisam napisa da sam iša 3 puta pišat dok sam instalira xp :D)

.