PC se nece upaliti kad spojim grafu

poruka: 9
|
čitano: 1.986
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

imam problem...kad spojim grafu preko dodatnog napajanje onog 6 pinskog nece se komp upalit uopce a kad to iskljucim onda komp radi al mi igre stekaju ko lude...jel to grafe ,napajanja ili do neceg treceg?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koja grafa, koje napajanje, očito je napajanje preslabo

R.I.P. Steve Jobs 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: PC se nece upaliti kad spojim grafu

evc ml 500w napajanje

9600 gso grafa

15 godina
Čisti simptom preslabog napajanja
15 godina

nije napajanje...nece nista pokrenit kad spojim onaj konektor na grafu...ovako samo spojena na maticnu radi...znaci grafa je odradila svoje

16 godina
neaktivan

napajanje je sigurno, jer da grafa ne radi, nebi radila ni kada dobiva struju samo iz PCI-e slota.

R.I.P. Steve Jobs 1955 - 2011
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nije napajanje jer sam spojio na drugi pc i isto nije radilo...inace na drugom kompu je xilence 580w i tera gtx 275

But in the end i have to fall to lose it all
16 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...

nije napajanje...nece nista pokrenit kad spojim onaj konektor na grafu...ovako samo spojena na maticnu radi...znaci grafa je odradila svoje

Da vidimo.. Ako si dosad koristio preko intergriranu grafu, a stavljaš pci express i neče radit? Neče radit zato što u BIOS niste omogučili da radi sa express karticom. U Bios potraži  podAdvanced BIOS Features i pogledaj pod Init Display First i on mora bit postavi na PEG (ove su s gigaqbyte ploče pa prepostavljam da je ista marka ščpća kod tebe iako nisi naveo koju ploču imaš.

15 godina

grafa je radila normalno al se onda pocelo pusit iz napajanja i smrdit...stavio sam drugo napajanje i to pokrece grafu kad je spojeno na maticnu plocu al ne kad se ukopca konektor

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice