Paljenje i gašenje monitora

poruka: 4
|
čitano: 3.289
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Automatsko Paljenje i gašenje monitora

Pozdrav,

Ako može neko da pomogne.

Kupio sam sebi novi tv LG 50LB670V i spojio ga sa kompjuterom putem hdmi kabela. Iz grafičke kartice do tv-a.

I sad imam problem svaki put kad upalim ili izgasim tv nakon 2 sekunde mi se izgasi i monitor i ponovo upali.

Do sad sam imao lg isto model 5400 i to mi se nikad nije dešavalo, gledao sam po grafičkoj i postavkama ali nema ništa vezano za to.

Monitor mi je postavljen kao primarni.

Jako je iritantno naročito kad igrate neku igru na kompu, a onda neko upali tv i 5,6 sekundi prođe dok se monitor izgasi i upali ponovo.

Tv: LG 50LB670V

Grafička: Nvidia gtx460

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To je normalno i ne gasi se monitor nego si PC postavlja rezoluciju. Provjeri postavke u driverima za rezoluciju i dodjeli TV-u i monitoru rezolucije koje želiš da ti budu defaultne (također postavi da ti TV bude samo produžetak monitoru,to bi možda moglo pomoći, iako sumnjam).  Jel ti se možda to na starom TV-u događalo samo kad si na TV-u postavio HDMI ulaz za gledanje?

Jer stvar je u tome da ti grafa čita TV kao spojen (iako nije postavljen na HDMI) kad god je on upaljen, najjednostavnije za izbjegavanje (ako ovo gore ne pomaže) ti je da ručno isključiš u driverima TV (pa onda kada ga budeš želio koristiti natrag uključiš).

--------------------------------------------------------------------------------------------

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na starom ništa nisam ni dirao sve je bilo kao sad ali tv nije utjecao na pc.

Probao sam stavit istu rezoluciju al opet ista stvar.

Tv prije ovog je star 2 godine i isto odličan tv sličan ovom isto 3 d i sve ostalo samo 107 ekran ovaj je sad 127.

Monitor mi je primary postavljen, i kad promjenim sa duplicate na extended isto opet se gasi -.-

kad upalim tv računalo prepozna dodatan uređaj i izgasi mmonitor a kad ga idem izgasit opet isto jer onda miče uređaj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.10.2014 13:53 (toni1983).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Automatsko Paljenje i gašenje monitora

Vjerovatno kablovi, ili mozda cak i ulaz na grafickoj imao  slican problem

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice