Ode slika

poruka: 7
|
čitano: 1.319
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ode slika
pitanje

Pozdrav, ja sam novi ovdje ali već dugo čitam bug i velik sam obožavatelj računala.

imam jedan problem i  molio  bih  vas za pomoć.

ovako: nakon pola sata igranja  bilo  koje igrice dolazi  do čudne pojave  koja  rezultira nestajanjem  slike. kao  da  se ekran ugasio, a ja  mogu obavljati neke funkcije ali  ništa  nevidim. nakon toga moram restartati računalo na tipku i ono  se normalno pokrene. imam starije  računalo i tražim najjeftije rješenje. grafička je ati  radeon 9250 jako stara (molim bez smjeha.) je  li problem u njoj ili  u samsung crt  monitoru starom  oko 6 godina (molim bez smjeha).  ili  je problem u nečem drugom.

hvala na pomoći :)

Manus manum lavat.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ode slika
_Rainmaker_ kaže...

Pozdrav, ja sam novi ovdje ali već dugo čitam bug i velik sam obožavatelj računala.

imam jedan problem i  molio  bih  vas za pomoć.

ovako: nakon pola sata igranja  bilo  koje igrice dolazi  do čudne pojave  koja  rezultira nestajanjem  slike. kao  da  se ekran ugasio, a ja  mogu obavljati neke funkcije ali  ništa  nevidim. nakon toga moram restartati računalo na tipku i ono  se normalno pokrene. imam starije  računalo i tražim najjeftije rješenje. grafička je ati  radeon 9250 jako stara (molim bez smjeha.) je  li problem u njoj ili  u samsung crt  monitoru starom  oko 6 godina (molim bez smjeha).  ili  je problem u nečem drugom.

hvala na pomoći :)

pa sam si si i odgovorio... trebao bi komp spojiti na dr monitor i vidjeti da li je do njega, ako nije, moguce je da je kartica od starosti otisla.... mozda se pregrijava... trebas eliminirati jedno pod jedno (uz pretpostavku da su windowsi ok, da nema virusa...)
AMD Athlon X2 7750+ @3.0GHZ / ASUS M3N78-EM / Kingmax 4GB RAM 800 MHZ / Zotac GF8800 GT AMP 512 MB / Seagate-Maxtor 320 GB / Fortron Blue Storm II 500W
17 godina
Ode slika
prihvaćeno rješenje

Najvjerojatnije je problem u pregrijavanju grafičke kartice....ako nisi dugo čistio računalo, preporučujem da ga otvoriš, dobro ga ispušeš kompresorom, skini grafičku i nju posebno očisti.....ako se razumiješ onda makni njen hladnjak, i hladnjak sa procesora i zamjeni, odnosnom stavi novu pastu!

Ako nemaš kompresor uzmi mekanu četku, pa sa njom, i puši iz svih plućaNamigiva

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2200, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD Strpljivost nije vrlina, već samo gubljenje vremena!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

windowsi su super, nema virusa, nikad nije ni bilo :)

treba  nac  monitor drugi...hvala :)

Manus manum lavat.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

čistim redovno računalo i očistio sam ga prije tjedan dana otprilike. moja grafička ima pasivno hlađenje ali ipak mislim da bi morala moć pokrenut ut goty. xD

a bi  li  mi  mogao preporučiti kakvu gafičku? 

Manus manum lavat.
17 godina
_Rainmaker_ kaže...

čistim redovno računalo i očistio sam ga prije tjedan dana otprilike. moja grafička ima pasivno hlađenje ali ipak mislim da bi morala moć pokrenut ut goty. xD

a bi  li  mi  mogao preporučiti kakvu gafičku? 

navedi ostalu konfiguraciju, i grafa je valjda AGP i koliko mores dat para za novu grafu.
16 godina
neaktivan
autorov komentar

matična je abit - kw7

AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+

mislim potrošit do 500kn. glavno  da pokreće wow. xD

Manus manum lavat.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: