Ja kazem da je maticna a ne napajanje...:))
- Ajde reci zašto misliš da je matična.
- Ili je tebi ovo igra pogađanja?
- ps. ja mogu navesti razlog zbog kojega mislim da je napajanje.
Ja kazem da je maticna a ne napajanje...:))
- Ajde reci zašto misliš da je matična.
- Ili je tebi ovo igra pogađanja?
- ps. ja mogu navesti razlog zbog kojega mislim da je napajanje.
Problem riješen bio je problem u napajanju kupio sam seasonic za 300 kn i jako sam zadovoljan slike uskoro
pozz imam jedan problem znaci komp mi se jednostavno zamrzne bilo da igram igre bilo koje, slusam pjesme na youtubeu ili sam jednostavno na fejsu samo zamrzne nekad svakih cca 30 min a nekad po dan dva nista, a jednom sam imao situaciju da komp niisam mogao upaliti cijeli dan znaci svi su ventovi radili ali nema nikakvoga beepa ni slike a drugi dan sve oke imam procesor amd phenom2 545 otkljucan na 4 jezgre asus crosair formula 3 maticnu plocu gtx 260 plus sparkle grafigu i napajanje 450 chiftek 4gb dell memorije molim vas za pomoc unaprijed hvala na odgovorim
pozz imam jedan problem znaci komp mi se jednostavno zamrzne bilo da igram igre bilo koje, slusam pjesme na youtubeu ili sam jednostavno na fejsu samo zamrzne nekad svakih cca 30 min a nekad po dan dva nista, a jednom sam imao situaciju da komp niisam mogao upaliti cijeli dan znaci svi su ventovi radili ali nema nikakvoga beepa ni slike a drugi dan sve oke imam procesor amd phenom2 545 otkljucan na 4 jezgre asus crosair formula 3 maticnu plocu gtx 260 plus sparkle grafigu i napajanje 450 chiftek 4gb dell memorije molim vas za pomoc unaprijed hvala na odgovorim
Hmmm; ima ovdje svega zato su kolege i suzdrzani!, otkljucan CPU... ako si sam otkljucao dakle imas i dosta iskustva.
Moze biti problem od najobicne periferije do HDD-a, RAM-a koji su uz dotrajale kondenzatore najcesci uzrok, ALI???
Nista drugo no zasukati rukave i eliminirati gresku, ako su temperature u redu za pocetak testiraj HDD i RAM, sto kako cim na forumu pise sve samo 10 min. "prelistaj" forum, daj trazene podatke tako da kolege mogu dalje uputiti.
nisam neki haker koji se razumije u popravke samo sam strastveni gamer a sto se tice otkljucavanja samo stisnem 4 pkad ga upalim i sve jezgre otkljucane drugacije nbih ni znao... probao sam sa drugim hardom takodjer i drugim ramima i dalje isto stvarno neznam sta bi vise moglo biti sve sto sam znao sam probao napajanje grafiku sve radi kako treba cak i procesor sam stavio kod prijatelja u komp i radi kako treba