Kada ugasim (Shut down) racunra se ugasi ali i dalje radi kuler. imam instaliran Windows 7 Ultimate
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daj malo više o konfiguraciji. Ti baš klikaš shut down ili sleep? Neke matične imaju mogućnost podešavanja BIOSa da u sleep modu radi ventilator (S1 ILI S3 ILI S4). Možeš probat vratit BIOS na default postavke pa onda probat.
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @2.20GHz 2.20 GHz
Asusova maticna ploca P5KPL-VM
RAM - 2.00 GB
Windows 7 32-bit operativni sistem
gasim na shut down a ne sleep
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @2.20GHz 2.20 GHz
Asusova maticna ploca P5KPL-VM
RAM - 2.00 GB
Windows 7 32-bit operativni sistem
gasim na shut down a ne sleep
Jesi probal vratit BIOS na početne postave. Ako to ne znaš potraži manual od matične pa da vidiš kako to ide.
Da li se uopće ugasi?
Neka napajanja funkcioniraju tako da ventilatori rade i malo nakon što ga ugasiš.
Ako je to nova pojava, probaj se sjetiti što joj je prethodilo.
P.S. Jedan mali test! Probaj ugasiti komp (shut down) i onda (ako ventovi i dalje rade) pritisnuti prekidač na napajanju, malo pustiti, vratiti ga na 1 i vidjeti da li i onda ventovi rade.
Nek se ne gasi...
kada kliknem ugasi se i ne pali vise!dok ne upalim racunar ponovo
-moguće rješenje je tu... (ili nije).
Rijesio sam problem. Fairway kartica za prebacivanje snimaka sa kamere ne podrzava Windows 7 pa je ona pravila problem. Kada sam je izbacio gasi se normalono i sve je OK.
pozdrav.
Rijesio sam problem. Fairway kartica za prebacivanje snimaka sa kamere ne podrzava Windows 7 pa je ona pravila problem. Kada sam je izbacio gasi se normalono i sve je OK.
pozdrav.
E drago mi je da si riješil.