Nadogradnja računala

poruka: 2
|
čitano: 1.105
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nadogradnja računala

Pozdrav,

U zadnje vrijeme dok napunim hdd 450 gb računalo mi postaje vrlo sporo. Imam 4gb rama od 1000mhz i grafičku ati radeon 4890 hd (overclocked edition).

Mislim da mi je problem u procesoru. Mislim kupiti amd x6 (ako ima neki bolji po toj cijeni recite mi) pa moram kupiti matičnu. Koju mi matičnu vi preporučujene.

Treba mi socket am3. može li se u ddr3 kučište za ram staviti ddr2??? Ako ima neki bolji procesor npr intel sandy bridge da je oko 1500 kn recite mi ..

Hvala unaprijed....!!!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Nadogradnja računala
kompjuteras2010 kaže...

Pozdrav,

U zadnje vrijeme dok napunim hdd 450 gb računalo mi postaje vrlo sporo. Imam 4gb rama od 1000mhz i grafičku ati radeon 4890 hd (overclocked edition).

Mislim da mi je problem u procesoru. Mislim kupiti amd x6 (ako ima neki bolji po toj cijeni recite mi) pa moram kupiti matičnu. Koju mi matičnu vi preporučujene.

Treba mi socket am3. može li se u ddr3 kučište za ram staviti ddr2??? Ako ima neki bolji procesor npr intel sandy bridge da je oko 1500 kn recite mi ..

Hvala unaprijed....!!!

1. Defragmentiraj disk, a može biti virus skeniraj sa mbamom

2.ASROCK 890 extreme 3, i bolje stavi x4 AMD procesor, jer ona ti je dosta a i previše dovoljna

3.nije kučište nego valjda misliš utor za ram.. Nema šanse za ram

4.phenom x4 ti je dost

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice