Mozzila ruši winse?

poruka: 16
|
čitano: 2.345
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Mozzila ruši winse?

neznam zašto ali svaki put kad odem na mozzilu firefox komp se restarta! Nije do virusa jel sam provjerio i ništa od njih.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 17:29 (luxxxfromhell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mozzila ruši winse?
luxxxfromhell kaže...

neznam zašto ali svaki put kad odem na mozzilu firefox komp se restarta! Nije do virusa jel sam provjerio i ništa od njih.

a drugi browser?
s čim si skenirao ?

17 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

Skini MozBackup i backupiraj si bookmarkove, lozinke i što već želiš i onda nekim naprednijim uninstalerom (npr. Revo uninstaller) deinstaliraj FF i instaliraj novu svježu verziju.

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 18:06 (F1-IVO).
15 godina

Skinuo sam mozbackup instaliro svježu verziju! Radi!!!!!

16 godina
neaktivan
Mozzila ruši winse?

Men se lap restartira ili se screen zacrni kad pokrenem neki internet preglednik (mozilla, chrome, a i pod ie). Događalo se na XP SP2, SP3 i na W7? Bio je na servisu, stavljena je nova verzija bios-a, testirano je grijanje i u granicam normale je. Kad ga palim nakon što se sam ugasi, odlazi u safe mode, fale mu nekakvi fajlovi, pokrece de restore...

E da, radi se o modelu Acer Aspire 7520.

Ak neko ima kakva iskustva ili zna kaj o ovakvom slucaju, bio bi vrlo zahvalan da to podjeli samom.

Pozz

ski001

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mozzila ruši winse?

Ja trenutačno imam slične probleme sa Chromeom, Operom, IE-om :)

Razlog je havarija diska (erupcija bad sectora). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
sski001 kaže...

Men se lap restartira ili se screen zacrni kad pokrenem neki internet preglednik (mozilla, chrome, a i pod ie). Događalo se na XP SP2, SP3 i na W7? Bio je na servisu, stavljena je nova verzija bios-a, testirano je grijanje i u granicam normale je. Kad ga palim nakon što se sam ugasi, odlazi u safe mode, fale mu nekakvi fajlovi, pokrece de restore...

E da, radi se o modelu Acer Aspire 7520.

Ak neko ima kakva iskustva ili zna kaj o ovakvom slucaju, bio bi vrlo zahvalan da to podjeli samom.

Pozz

Originalni windowsi ili kopija?

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 11:58 (Jakovp).
17 godina
neaktivan

Probaj na ovoj stranici ukoliko ti je problem u virusu ili nećem slićnom.Ekipa tamo izvrsno obavlja posao a ako je problem u nećem drugom imaš tamo i podforum za probleme s windowsom pa probaj ništa te ne košta.

17 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

XP SP2 je legalan

i hvala za link, budem pogledao.

ski001
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 13:50 (sski001).
16 godina
neaktivan

Opet servis i opet ništa. Možda je stvar u memorijskim modulima, a možda i nije. To su mi rekli u servisu.

I sad ti budi pametan. Vidim da puno ekipe ima sličnih problema, pa svaku prijedlog/ideju/savjet rado prihvačam.

ski001
15 godina
neaktivan
Mozzila ruši winse?

Vidim da ti je ekipa savjetovala da skeniraš komp na viruse i ostalu gamad (Malwarebytes) a ni registry repair ne bi bio na odmet (Glary Utilities).

0 0 hvala 0
17 godina
sski001 kaže...

Opet servis i opet ništa. Možda je stvar u memorijskim modulima, a možda i nije. To su mi rekli u servisu.

I sad ti budi pametan. Vidim da puno ekipe ima sličnih problema, pa svaku prijedlog/ideju/savjet rado prihvačam.

Kakav je to onda servis, tam delaju praznoglavi nesposobnjakovici sigurno pa kaj nisu testirali memoriju nema tu mozda je ili nije.Smijeh To napravi sam da rjesis tu dilemu, ak vec nisu ovi u servisu šepavi i nesposobni kakvi jesu. Skini Memtest u ISO formatu, zaprzi ga na CD-R opcijom Burn ISO ili Image iz nekog programa za przenje. Onda ugasis komp pa bootaš s tog diska i odradiš testiranje memorije pa ak ima grešaka sve je jasno.Cool

http://www.memtest.org/download/4.10/memtest86+-4.10.iso.gz

16 godina
neaktivan

Mermorija provjerena! I Memtestom, a i promjenio sam memorijske module. I sa novom memorijom ista sr**a se dogadjaju.

Nosim ga još jednom u servis, a ako ne nadju kvar... Biti ce dijelova

ski001
15 godina
neaktivan

probaj drugi hard...

16 godina
neaktivan
Mozzila ruši winse?

Izgleda da je problem riješen Izlanuo se

Zadnjih par dana je sve OK, ne restartira se, ne gasi, ne ruši...

Neki dan sam pokušao upaliti lap, ali windowsi nikak da se dignu. Nakon neznam koliko pokušaja, pomalo ljut i iznerviran, što ga ne mogu upaliti, "energično" sam ga zatvorio i "pokazao mu tko je gazda"! Malo kasnije sam ga probao upaliti i da vidim kakvu štetu sam napravio. Uredno se upalio, sve radi kao i prvi dan, nema vidljivih oštečenja...

Metoda je malo drastična i ne preporuča se izvoditi Namigiva

Ak dođe do kakvih promjena, javim

ski001

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice