Monitor se sam gasi!

poruka: 9
|
čitano: 2.980
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Monitor se sam gasi!

Nakon paljenja kompjutera, monitor se upali, ucita windows ,i zatim se ugasi sam. P.s. ja mislim da nije problem do maticne, graficke ili neceg slicnog, nego u samom monitoru, jer bilo sta da radim ,igram igricu, pretrazujem web, monitor ce se ugasiti nakon odredjenog vremena. 

Kupio sam ga davno ( u pitanju je lcd monitor 19inch, 5+ godina) i sve je super radilo. Nedavno se poceo gasiti, mislio sam da je do graficke, pa sam promijenio graficku, i dalje se gasio. Jednostavno kao da ne dobija struju i tako u krug. Zatim se sve ucestalije poceo gasiti. Help!

yogman
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Monitor se sam gasi!

lampica se na monitoru isto gasi ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Monitor se sam gasi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Monitor se sam gasi!

Da, kao da struja uopce ne dolazi do monitora.

yogman
15 godina
neaktivan
Monitor se sam gasi!

Jesi napisao koji je monitor u pitanju ??

Spija
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Monitor se sam gasi!

Nisam, izvinite, evo slika, Acer 19inch

yogman
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Monitor se sam gasi!

Pogledaj mu kondezatore, samsung je znao imati sličnih problema.

Spija
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Re: Monitor se sam gasi!
YoGMan kaže...

Nakon paljenja kompjutera, monitor se upali, ucita windows ,i zatim se ugasi sam. P.s. ja mislim da nije problem do maticne, graficke ili neceg slicnog, nego u samom monitoru, jer bilo sta da radim ,igram igricu, pretrazujem web, monitor ce se ugasiti nakon odredjenog vremena. 

Kupio sam ga davno ( u pitanju je lcd monitor 19inch, 5+ godina) i sve je super radilo. Nedavno se poceo gasiti, mislio sam da je do graficke, pa sam promijenio graficku, i dalje se gasio. Jednostavno kao da ne dobija struju i tako u krug. Zatim se sve ucestalije poceo gasiti. Help!

Odi mu u opcije

Menu

others-ili tako nesto

i onda pod off timer stavi na disable

menu off timer isto na disable

http://www.soundstream.com/
11 godina
neaktivan
Monitor se sam gasi!

Stavio sam na 60Hz i radi sada, a i promjenio sam maticnu... U svakom slucaju radi, ne znam da li ce raditi ubuduce ali eto, i primjetio sam da kad ugasim komp, da monitor (dok je komp ugasen) se opet sam gasi, lampica bude narandjasta i ugasi se, ne dobija struju po svemu sudeci. 

yogman
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice