Mic/Headset problem

poruka: 42
|
čitano: 5.904
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mic/Headset problem

Od svih navedenih ja bih najradije uzeo HS450. Fatality su namjenjene gamingu, ali mi se ne čine udobne kao HS te neke njihove funkcije zahtijevaju posebnu cretiveovu zvučnu karticu. Logitechove  Clearchat PRO sam imao priliku i isprobati, izvrsne slušalice, ali po meni nisu toliko namijenjene gamingu. 

Herbalife
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mic/Headset problem

Meni su hs 450 super, imaju dosta dobar bass što je bitno za muziku kakvu slušam (rock, techno/house)

EDIT - i jako dobar odnos sa equalizerom

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 10:12 (Mitch).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mic/Headset problem

pala je odluka, gamecom 367. a kakve su 777 što spominju i kakva je cijena?

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mic/Headset problem

ej ljudi spojio sam microfon na comp.....kada sam ukljucio htjeo sam da probam i nije htjeo trebali kakav program ili nesto drugo....marka IMP 2000  .... ako treba neki program da mi date link ako znate....UNAPRIJED HVALA. hitnoo miii trebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.1.2011 20:50 (arminsonlyone).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mic/Headset problem

pomozite....neznam kako da namjestim da mi se zvuk cuje u slusalicama....pomagajte hitno jee !!!

gfv
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mic/Headset problem
sacko kaže...

pomozite....neznam kako da namjestim da mi se zvuk cuje u slusalicama....pomagajte hitno jee !!!

Malo vise informacija.

koje slusalice?

jesi ih ukljucio, windowsi ih citaju/ne citaju ?

15 godina
protjeran
Mic/Headset problem

dali mi neko može pomoć?

tko zna gdje se može nabavit ovakav razdjelnik ili nesto ovako tipa i po kojoj cijeni?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
musiccc kaže...

dali mi neko može pomoć?

tko zna gdje se može nabavit ovakav razdjelnik ili nesto ovako tipa i po kojoj cijeni?

to je usb zvučna kartica...ima ih po trgovinama računalnih dijelova...

ima i na njuškalu, u čipoteki...ma gdje hoćeš...

manje je od 100kn to znam sigurno, neznam sad cijenu...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
protjeran

ok hvala. poslao sam upit hgspotu i rekli su da nemaju i da kupim novu zvucnu karticu jel je cijena skoro ista...

16 godina
moderator
musiccc kaže...

ok hvala. poslao sam upit hgspotu i rekli su da nemaju i da kupim novu zvucnu karticu jel je cijena skoro ista...

zaboravi hg spot, samo ti hoće prodat zvučnu...pitaj chipoteku...

evo ti cijene sa njuškala

http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=usb+zvu%C4%8Dna

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
protjeran

znas u cem je problem. inace igram cod4 i jedan dan krenem na rucak i povucem sluske i one povuku komp i ukljucim ih do kraja cujem na jednu slusku a kad ih izvadim malo iz jacka cujem na oba2 ali slabije dosta... i kupim nove sluske isti problem pa se zato raspitujem za to... btw hvala

15 godina
Mic/Headset problem

Edit: totalno sam fulao temu :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 15:51 (WindEmperor).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice