Laptop ne radi

poruka: 6
|
čitano: 4.058
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Laptop ne radi

sestra mi je gledala film na laptopu i odjednom joj stala slika i pojavio se crni ekran, a zvuk je nastavio dalje da se cuje...ja ga resetiro i nist...crni ekran, ne vidim nist, samo neka sarena crta na sredini ekrana...ne mogu nist jer ne vidim nist...u cemu je problem? jel grafa osla mozd ili??? mislim da je neki hardwarski problem...plz pomozite...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Laptop ne radi
restartaj lap i pritiskaj F8. Kad ti se pojavi meni izaberi safe mode. Ako je tu slika u redu onda su driveri. Izbrisi graficku i restartaj.
16 godina
protjeran
logic kaže...
restartaj lap i pritiskaj F8. Kad ti se pojavi meni izaberi safe mode. Ako je tu slika u redu onda su driveri. Izbrisi graficku i restartaj.

probo sam to odma bio...nije pomoglo...odkad sam ga restarto nist ne pomaze...crn ekran i ne mogu nist...ne mogu ni u bios uc...crno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 1:23 (pizdomehanichar).
17 godina
protjeran
Laptop ne radi

probaj spojit neki vanjski monitor ako tako radi lcd na lapu je mrtav nosi u servis mada mislin da je popravak neisplativ

I Jadantisi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
giga kaže...

probaj spojit neki vanjski monitor ako tako radi lcd na lapu je mrtav nosi u servis mada mislin da je popravak neisplativ

imam garanciju...valjda ce mi oni to sredit za bespla...nadam se...

16 godina
protjeran
Laptop ne radi

graficka je bila u pitanju...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice