KSOD,pomoć?

poruka: 7
|
čitano: 1.120
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
KSOD,pomoć?b

MIslim da mi se desio KSOD((blacK Screen Of Death)).Nakon windovs loga mi se samo miš pokaže i crni ekt+ran,možće pomoć?!

Strm
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Re: KSOD,pomoć?b
Strm kaže...

MIslim da mi se desio KSOD((blacK Screen Of Death)).Nakon windovs loga mi se samo miš pokaže i crni ekt+ran,možće pomoć?!

bump...{#}

Strm
13 godina
neaktivan
Strm kaže...
Strm kaže...

bump...{#}

Bez brige to se i meni dešava.

Pri boot-u kad računalo POST-a pritišći F8 i od tamo odaberi Last known good configuration.

Ako imaš vss uključen koji je Shadow copy iliti "system restore" trebalo bi upaliti.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
15 godina
Ikarus01 kaže...
Strm kaže...
Strm kaže...

bump...{#}

Pri boot-u kad računalo POST-a pritišći F8 i od tamo odaberi Last known good configuration.

Ako imaš vss uključen koji je Shadow copy iliti "system restore" trebalo bi upaliti.

Probao sam i neče,resotrao sam i neče,bio je nekih cca. 4h upaljen tako i nije htjeo

Strm
13 godina
neaktivan
Strm kaže...
Ikarus01 kaže...
Strm kaže...
Strm kaže...

bump...{#}

Probao sam i neče,resotrao sam i neče,bio je nekih cca. 4h upaljen tako i nije htjeo

Ako imaš drugo računalo probaj staviti neki live cd tipa hirens boot pa vidjeti radi li onda.AKo radi znači problem nije hardverski.U hirens boot biraj memtest i hd tune.

Također imaš i HDAT2 koji je free verzija HDD regeneratora,ako će trebati popravljati bad sectore.

Za početak bootaj mini XP na cd-u.

http://www.hiren.info/pages/bootcd

http://www.hirensbootcd.org/download/

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2013 14:18 (Ikarus01).
13 godina
KSOD,pomoć?

Jako opširno si nam opisao problem, i to bez iti jedne pravopisne greške {#}

Inače uzrok BSOD-a može biti stotine stvari, u tvom slučaju najvjerojatnije je sa hardverske strane.

Ajde ispuši sve komponente u kučištu sa kompresorom pa mi javi rezultate, najvjerojatnije ti se neka komponenta pregrijava pa je treba očistiti i promijeniti termalnu pastu...

Jesi li primjetio ikakve artefakte po ekranu prilikom paljenja računala?

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: KSOD,pomoć?
subi91 kaže...

Jako opširno si nam opisao problem, i to bez iti jedne pravopisne greške {#}

Inače uzrok BSOD-a može biti stotine stvari, u tvom slučaju najvjerojatnije je sa hardverske strane.

Ajde ispuši sve komponente u kučištu sa kompresorom pa mi javi rezultate, najvjerojatnije ti se neka komponenta pregrijava pa je treba očistiti i promijeniti termalnu pastu...

Jesi li primjetio ikakve artefakte po ekranu prilikom paljenja računala?

Komp je hladan k'o zamrzivać,i ja imam KSOD((blacK Screen Of DDeath)) JAko mi se tad žurilo jer sam kasnio,i sad mi se žuri,inače mislim da je virus pa ču dići linux s USB-a i onda očistiti s Avastom.

Strm
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice