Kompjutor se gasi sam od sebe i onda nema slike

poruka: 7
|
čitano: 2.315
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

vidio sam slicne probleme tu ali nema nitko bas ovakav..

Imam problem vec duze vrijeme..

kompjutor mi se ugasi, zatim ga upalim opet, dizu se windowsi ali nema slike, monitor je ispravan, testiran na druga 2 kompa.. onda kompjuter i uspijem upalit nakon sat-2 a neki put tek i nakon par dana.. kad ga upalim izdrzi dugo, par dana ili tjedan i vise ali kod npr igranja javljaju se male poteskoce sa slikom, kao da malo trza ali ne cesto..

moja pretpostavka je da je do graficke.. imam garanciju ali sam odlijepio naljepnicu(nisam potrgao).. pa mozda neki savjet u vezi toga kad nosim na servis i kako upalit bar privremeno... hvala na ulozenom vremenu citajuci ovo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kompjutor se gasi sam od sebe i onda nema slik

prije nekih mjesec dana se meni slicno dogodilo,igrao sam cs i odjednom mi se slika smrznula,nakon toga ga nisam mogao upaliti normalnim putem vec sam ga iza na sklopku morao gasiti/paliti no i kad bi ga uspio upaliti slika je stekala,smrzavala se itd..problem je bio u grafickoj sva sreca pa sam imao jos jednu u rezervi...probaj uci preko safe moda meni je islo iako nisam mogao nista igrati,barem sam mogao surfati :)

15 godina
neaktivan

hvala na odgovoru :) ali ovako ja ne vidim ni pocetak kuzis.. ne vidim ni bios ni nista....

17 godina
neaktivan

Kompjutor se gasi sam od sebe i onda nema slike {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do

2 0 hvala 1
17 godina

Neispravno napajanje ili pregrijavanje komponenti.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kule20 kaže...

vidio sam slicne probleme tu ali nema nitko bas ovakav..

Imam problem vec duze vrijeme..

kompjutor mi se ugasi, zatim ga upalim opet, dizu se windowsi ali nema slike, monitor je ispravan, testiran na druga 2 kompa.. onda kompjuter i uspijem upalit nakon sat-2 a neki put tek i nakon par dana.. kad ga upalim izdrzi dugo, par dana ili tjedan i vise ali kod npr igranja javljaju se male poteskoce sa slikom, kao da malo trza ali ne cesto..

moja pretpostavka je da je do graficke.. imam garanciju ali sam odlijepio naljepnicu(nisam potrgao).. pa mozda neki savjet u vezi toga kad nosim na servis i kako upalit bar privremeno... hvala na ulozenom vremenu citajuci ovo :)

Provjeri temperature s SpeedFanom,HWMonitor ili Everest prvo to obavi da bi ti mogli pomoc ovako mozemo samo predpostavljat...

Softwer
15 godina
neaktivan

pregrijavanje komponenti je bilo, srećom pronašao sam garanciju i riješio jos tada :) graficka je otisla zbog ogromnih vrucina.. a morao sam seedat torrente :/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice