Kao sto kazem komp mi se jako pregrijava dok igram ode temperatura maticne do 78 a procesota 72 i komp pisti normalno sve sam nacine probavo i nista mozete reci mi neki nacin komp ima 4gb rama,8800gs,ga-m56s-s3,amd x2 5200+ 2.7 nije nista klokano komp je star pol godine nije nis dirano cist je iznutra ko suza,mozete mi reci neki nacin sta da radim svi kazu da ga nosim na servis,ima koji nacin da izbjegnem servis?
Kao sto kazem komp mi se jako pregrijava dok igram ode temperatura maticne do 78 a procesota 72 i komp pisti normalno sve sam nacine probavo i nista mozete reci mi neki nacin komp ima 4gb rama,8800gs,ga-m56s-s3,amd x2 5200+ 2.7 nije nista klokano komp je star pol godine nije nis dirano cist je iznutra ko suza,mozete mi reci neki nacin sta da radim svi kazu da ga nosim na servis,ima koji nacin da izbjegnem servis?
Komp sam kupovo u komadu dio po dio bio je sastavljan u trgovini tako da smijem i otvaro sam ga kad sam meto memorijsku
http://www.zonacomputers.hu/images/codegen-6099E-CA.jpg ovakvo je kuciste stvarno mu nefali na hlađenju ispricavam se na 2 posta nebi htjeo da me neko prijavi molim vas
Hehe moze slika???? da vidim kak puse al ovo je kod mene nenormalno ja gornji sam skinio pregorio je
Hehe moze slika???? da vidim kak puse al ovo je kod mene nenormalno ja gornji sam skinio pregorio je
znaci ona bocna stranica samo stavim ventilator dolje jel nece biti previsoko
znaci ona bocna stranica samo stavim ventilator dolje jel nece biti previsoko
Aha jel cu morat kakve rupe busit na stranici jel bojim se da ono s
sto mi je na bocnoj stanici vec napraljavno pre visoko
ja nisam ništa bušio. kad uslikam i postam vidjet ćeš kako sam riješio. vrlo jednostavno a efikasno. nema nikakvog bušenja
e hvala ti sta mislis jel se mi rjesit te temperature
e hvala ti sta mislis jel se mi rjesit te temperature
Ma znam to je novi komp to se nesmije dogadat kao sto sam naveo u proslom postu sliku moje maticne sad me zanima jos dali ce meni pomoci kuler koji ce puhati prema chipsetu ili je to previsoko ili trebam nosit na servis i sta ce oni na servisu radit snjim(mjenjat pastu hmm...) ili?
Ljudi jel zna itko moj problem??
Hvala majstore heheheh sad znam kako napraviti sutra idem kupit ventilator i postavit da te pitam imas otvoreno kuciste stalno?I zanima me jel mi nece biti previsoko kad bi usarafio na bocnu stranicu ventilator znaci isto je 80 mm ta rupa na stanici?
razer1911 je imas ti na kucistu straznji ventilator da ti ispuhuje vruci zrak van i jasno prednji koji ti ubacuje zrak izvana u komp to bi trebalo bit na svakom kucistu tak!
Imam onaj dole koji vuce unutra a onaj koji je bio gore nema pregorio je!
evo kako sam ja napravio. možda izgleda loše, ali stvarno funkcionira. i još puše i po grafičkoj sa pasivnim hladnjakom tako da i grafi smanjuje temp za kojih 10-ak stupnjeva

Hvala majstore heheheh sad znam kako napraviti sutra idem kupit ventilator i postavit da te pitam imas otvoreno kuciste stalno?I zanima me jel mi nece biti previsoko kad bi usarafio na bocnu stranicu ventilator znaci isto je 80 mm ta rupa na stanici?
Pregorio je sam se ugasio
evo kako sam ja napravio. možda izgleda loše, ali stvarno funkcionira. i još puše i po grafičkoj sa pasivnim hladnjakom tako da i grafi smanjuje temp za kojih 10-ak stupnjeva

Onda si stavi ponovo taj ventilator odozada a ako ti kuciste to prihvaca stavis si jedan novi ventilator od 12cm ili od 9 ili 8 ovisi za kaj vec imas mjesta, kaj se tice temperature procesora ako imas obican amd hladnjak zato ti i jesu temperature visoke a mozda ti hladnjak nije sjeo kak treba na procesor a kao odlican izbor za bolji hladnjak ti je ovaj sa slike tih i efikasan a nije ni skup pa si s tim rjesio zagrijavanje procesora. Inace taj hladnjak ima vec gore pastu na njemu pa ne trebas kupovat dodatnu pastu imas ga u linksu odlican hladnjak za malo love to sigurno!

Problem je ja sam iz virovitice tako da nema kod nas links ima hgspot i kmcomputers al salju oni to i postom?Bojim se imam garanciju na komponente da nebi izgubio sta kaztes?