imam GTX 1070 G1 Gaming (mislim da je rev 1), malo sam ljen otvarat ju samo da provjerim debljinu padova, a volio bi ih zamjenit...
jel ima neko mozda info o tome?
imam GTX 1070 G1 Gaming (mislim da je rev 1), malo sam ljen otvarat ju samo da provjerim debljinu padova, a volio bi ih zamjenit...
jel ima neko mozda info o tome?
Memorija 0.5 mm, induktori 1 mm i VRM 1.5 mm.
Ostavi komp na miru. Otkud vam te lude ideje da idete sjebat komp bespotrebnim mjenjanjem stvari?
Jbg. ako nemaš love ili ti nije situacija za novi komad hardvera, onda čačkaš po onome što imaš... jbg... sila Boga ne moli, što bi rekli naši stari.
Da, dobro čovjek govori, grafika se ne rastavlja onako, bez veze. Ako si ti temperature normalne i uredne, prašina ispuhana, nema potrebe čačkat mečku.
Odavno sam ja naučio na svojim greškama, dok nešto dobro radi, ne diraj.
nste vi osjetili hardversku apstinencijsku krizu meščini
Cijenim misljenje, ali vjv nisi znao da radim u servisu i skoro svaki dan rastavljam sve i svasta, tako i grafe.
Tako da nemas brige, vec sam zamjenio pastu, temp su nesto vece nego sta su bile kad sam ju uzeo (cim je izasla). Imam klimu u sobi tako da nije zato sta je ljeto itd.
Samo sam bio pre ljen otvarat ju samo da provjerim debljinu padova, a na poslu nikako da naleti bas ta...
Ok ak znaš šta radiš, al sam već postao alergičan na njubove, koji vide neku temu o pastama, pa si sje8u komp bez razloga.
cesto imam prilike vidjet to iz prve ruke hehe