Kakav je to kabel (došao uz Asus p5kpl)?

poruka: 40
|
čitano: 5.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kakav je to kabel?

neznam dali sam temu stavio u dobar podforum ako nisam oprostite mi.

evo ja sam u kutiji sa matičnom pločom asus p5kpl dobio ovakav kabel(vidi slike)

možete mi reći za što je taj kabel jer nemam baš hrabrost spojiti kompjuter sa televizorom i onda da mi nešto ode.

može brzi odgovor. pls!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kakav je to kabel?

Ne vidim nigdje slike ???

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kakav je to kabel?

sorry nešt je zaštekalo.

evo stavim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kakav je to kabel?

i evo druge slike

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kakav je to kabel?

Sluzi da spojis TV sa kompom, vidis sliku i na monitoru i TV -u.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
Kakav je to kabel?

rgb kabel za video,staro i zastarlelo

Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kakav je to kabel?

To je PrPbY komponentni video. Slično kao S-video, samo je signal od boje podijeljen na 2 dijela kako bi se što više zadržala kvaliteta. TV ti mora podržavati taj ulaz, ili preko chincheva ili na SCART preko adaptera sa 5 chinceva (ta 3 + 2 od zvuka) na SCART. PrPbY podržava veće rezolucije od S-videa, ali samo ako TV podržava. Onaj kraj koji izgleda kao S-video na slici, nije S-video već je to konektor na grafičkoj (ili matičnoj s integriranom grafikom) koji u sebi ima kompozitni, S-video i PrPbY, a ovaj kabel je adaptor na chincheve.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Kakav je to kabel?
zzz kaže...

rgb kabel za video,staro i zastarlelo

Nije RBG, a nije ni zastarijelo. Koristan je za kvalitetnije televizore koji nemaju HDMI ulaz, jer podržava veću rezoluciju i daje kvalitetniju sliku od S-videa.

17 godina
neaktivan
Kakav je to kabel?

znači moj tv ima sa strane tri činč priključka u boji.

i kako da ja sad to spojim sa tv-om

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kakav je to kabel?

ako imas hdmi na tv-u,upotrebi hdmi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kakav je to kabel?

nažalost nemam

imam samsung crt tv star 2,5god

dali bi se sada to moglo spojiti preko činčeva i ak se može možete mi reći koju boju gdje da spojim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

s tim kablom sam furao full hd od max tevea do plazme dok nisam kupio hdmi kabel...mala razlika, samo šta preko hdmi ide i zvuk, i ostale điđe kao DDC

9A3BMQ
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 19:14 (Katana).
17 godina
Tinox3 kaže...

nažalost nemam

dali bi se sada to moglo spojiti preko činčeva i ak se može možete mi reći koju boju gdje da spojim

taj kabel je za hd televizore plazme i lcd,za crt nema koristi

17 godina
neaktivan

a kako da spojim sve to

17 godina
Tinox3 kaže...

a kako da spojim sve to

imasli s-video na tv-u

18 godina
neaktivan
zzz kaže...
Tinox3 kaže...

nažalost nemam

taj kabel je za hd televizore plazme i lcd,za crt nema koristi

Ajd ne lupaj. Stavi obicni cinch u tv zuti prikljucak i u plavi kraj ovog kabela i u podesavanju stavi da je s-video prikljucen i to sljaka. Kod mene i na jos 5 kompova radi- A ti vidi ima li ili nema koristi.

17 godina
odjavljen
Kakav je to kabel?

Ako žuti, crveni i bijeli, onda ne ide taj kabel, već onaj žuti chinch (kompozitni). Ako nemaš takav izlaz, onda ti treba adaptor sa S-videa na kompozitni. U crvenu i bijelu ide zvuk i raditi će ti bez njih, ako recimo imaš zvuk preko zvučnika.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

tnx

može lock teme

18 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Ako žuti, crveni i bijeli, onda ne ide taj kabel, već onaj žuti chinch (kompozitni). Ako nemaš takav izlaz, onda ti treba adaptor sa S-videa na kompozitni. U crvenu i bijelu ide zvuk i raditi će ti bez njih, ako recimo imaš zvuk preko zvučnika.

Zuti cinch ide na plavi kraj ovog kabla a zvuk ide posebno naravno i nema veze sa ovim kablom

17 godina
neaktivan
Tinox3 kaže...

znači moj tv ima sa strane tri činč priključka u boji.

i kako da ja sad to spojim sa tv-om

Treba ti kabel sa chichevima. Jedan kraj kabela u ove konektore na tvom  kabelu i drugi u TV.

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
18 godina
neaktivan

Ne ne i ne. Zuti chinch na tvu povezi sa plavim chinchom na ovom kabelu. Bijeli i crveni su za zvuk i njih povezes sa odgovarajucim adapterom na izlaz za zvucnike i slusalice na tvojoj zvucnoj kartici.

17 godina
Kakav je to kabel?

sve ste nepotrebno zakomplicirali

za najbolju sliku na crt tv-u trebamu s-video kabel,a zvuk posebnim cinch kabelom iz zvucne kartice ili sa maticne ploce spoji na tv

kabel na slici,u biti je vise adator koji mu nece trebati,a jesteli primjetili koliko je dug taj kabel(oko 10 cm)

Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

A u sta ce utaketi s-video kabel genije? U taj adapter i to plavi prikljucak. I iz toga vidi da ce mu i te kako trebati a sto se tice duzine adapter i ne treba biti duzi jer je samo adapter. I sto je najbolje ili najgore to je jedini nacin da dobije s-video a ti daj meni thumbs down al sam mu rekao jedini nacin da to radi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 21:47 (logic).
17 godina
logic kaže...

A u sta ce utaketi s-video kabel genije? U taj adapter i to plavi prikljucak. I iz toga vidi da ce mu i te kako trebati a sto se tice duzine adapter i ne treba biti duzi jer je samo adapter. I sto je najbolje ili najgore to je jedini nacin da dobije s-video a ti daj meni thumbs down al sam mu rekao jedini nacin da to radi.

imam itu grafu kao i on,sa njom dolazi jos jedan adaptor za s-video

18 godina
neaktivan

Prvo covjek je ovo napisao " u kutiji sa matičnom pločom asus p5kpl" a drugo i ako je dobio kako ja to da znam ako nije napisao. U svakom slucaju ovo sto sam aj napisao radi 100% a ti stavljaj thumb down. Nikad nisam vidio da daju dva adpatera jer je suvisno.

17 godina
logic kaže...

Prvo covjek je ovo napisao " u kutiji sa matičnom pločom asus p5kpl" a drugo i ako je dobio kako ja to da znam ako nije napisao. U svakom slucaju ovo sto sam aj napisao radi 100% a ti stavljaj thumb down. Nikad nisam vidio da daju dva adpatera jer je suvisno.

zarti nije malo cudno da to dolazi sa maticnom,to se on malo zbunio.

tvoj nacin radi,ali slika preko cinch kablova meni nije nista valjala,zato sam preporucio s-video

18 godina
neaktivan

Zasto bi mi bilo cudno? ' Nisi cuo za integrisane graficke kartice? A kako ti onda imas istu graficku?

;)

Nikad nisam vidio da je dosao ovaj adapter i s-video adapter a puno racunara mi preslo preko ruku. Lupas bezveze i samo spamas ovaj thread. Sto se mene tice EOD.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 22:20 (logic).
17 godina
logic kaže...

Zasto bi mi bilo cudno? ' Nisi cuo za integrisane graficke kartice? A kako ti onda imas istu graficku?

;)

Slika preko chinch kablova ti niej nista valjala? A kakav je kabel s-video? Opet chinch. Nemas pojma o cemu pricas zar ne?

;)

Nikad nisam vidio da je dosao ovaj adapter i s-video adapter a puno racunara mi preslo preko ruku. Lupas bezveze i samo spamas ovaj thread. Sto se mene tice EOD.

8600 gts integrirana sa maticnom ?????

razlika izmedju s-videa i cinch je velika,osim ako ne koristis neki bezveze tv

adaptor sutra popodne slikam i stavim na forum

edit:

1 1
1 1
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2009 14:32 (zzz).
18 godina
neaktivan

Ma o cemu ti pricas? Ko je spomenuo 8600 GTS i gdje? I zar samo 8600 GTS ima tv izlaz? Ti si u nekom svom filmu i svadjas se sam sa sobom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 22:21 (logic).
17 godina
logic kaže...

Ma o cemu ti pricas? Ko je spomenuo 8600 GTS i gdje?

pogledaj njegov pc

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice