HDD izgubio kapacitet!?

poruka: 7
|
čitano: 984
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
HDD izgubio kapacitet!?

Pozdrav!

Večeras sam reinstalirao windowse . (7 na 8.1) original. Imam 4 diska 2 SSD i 2 HDD. SSD1-120GB,SSD2-90GB,HDD1-1TB,HDD2-2TB. Dakle ovaj od 1TB je izgubio kapacitet i pise mi 80Mb slobodno od 90Mb. Svi diskovi su u instalaciji bili formatirani. Pokusao sam ga opet iz windowsa formatirati al mi dopusta samo 100MB. U biosu pokazuje da ima kapacitet 1002.2 Gb.

U cemu je problem i kako da to popravim?

Unaprijed Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: HDD izgubio kapacitet!?

...da li si to probao iz "Disk menagment"  ?

17 godina
odjavljen

U Disk Managementu ćeš vidjeti na tom disku Unallocated Space. Kreiraj particiju i daj joj slovo. Problem riješen.

My name is Legion... For we are many!
11 godina
protjeran
da, ostavio si unallocared space, vise koncentracije kod installa i manje zurbe... ;)
16 godina
HDD izgubio kapacitet!?

Probat cu kad dođem doma. Sto je najbolje pazio sam,svaki sam formatirao i sveukupno je unlocated bilo par megabajta. Kako doći na 8-ici do disk managmenta? haha znam da je u 7 bio na my computer u startu i manage. Ovdje nema starta :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ako rar datoteke otpakiravas drag n drop sistemom svi fajlovi koje si povadio van su ti duplo spremljeni... Just sayin, mozda je to..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
16 godina
HDD izgubio kapacitet!?

U disk manageru je bio bez slova,sada dodao i sve uredu,radi :) 

Hvala vam,al imam jos jedno pitanje. Ovaj od par megabajta je dio od SSD-a Također dio ssda je unlocated (slika)

Kako da sada iz tog diska 1 (D,F,unloc. ) Napravim jedan disk pod jednim slovom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice