Gubitak podataka

poruka: 5
|
čitano: 1.355
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Gubitak podataka

bok,

Između 2 paljenja laptopa nestale su mi sve datoteke na C particiji (slike, muzika, neki programi itd..) koje sam instalirao nakon što sam dobio laptop s već instaliranim windowsima, favorites u IE, kao i kompletan Chrome također sa svim favoritesima. Svi filmovi i PES 2014 na E particiji su ostali, s tim, da sam izgubio save game na PES-u i na Bejeweledu 3 koji je bio na C.Molio bih sve stručnjake i one koji se osjećaju takvima da mi otkriju da li se to može nekak vratiti. 

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gubitak podataka

Vjerovatno je infekcija virusom. Instaliraj kakav ozbiljan antivirusni program i uradi full scan. http://www.bug.hr/forum/topic/sigurnosni-softver/ultimativna-antivirus-tema-po/12723.aspx

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 18:05 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Gubitak podataka
11101110 kaže...

bok,

Između 2 paljenja laptopa nestale su mi sve datoteke na C particiji (slike, muzika, neki programi itd..) koje sam instalirao nakon što sam dobio laptop s već instaliranim windowsima, favorites u IE, kao i kompletan Chrome također sa svim favoritesima. Svi filmovi i PES 2014 na E particiji su ostali, s tim, da sam izgubio save game na PES-u i na Bejeweledu 3 koji je bio na C.Molio bih sve stručnjake i one koji se osjećaju takvima da mi otkriju da li se to može nekak vratiti. 

Hvala

Backup?

15 godina
Gubitak podataka

11101110

- Prvo proskeniraj sve s ovim programima: ComboFix, HitmanPro, SuperAntiSpyware, Malwarebytes Anti-malware, AdwCleaner.

- Počisti smeće i registry s CCleanerom.

- Na kraju provjeri ovo, za svaki slučaj:

http://www.bug.hr/forum/topic/tvrdi-opticki-diskovi/kako-provjeriti-disk-kojem-sumnjate-ispravnost/190794.aspx

- Javi rezultate.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM, prihvaćam sve kritike, vrijeđanja, pohvale, sve što se kaže na PM ostaje samo za mene. Hvala :D ------
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 9:47 (Valentin17).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gubitak podataka

hvala na odgovorima, profil mi je bio "corrupted", promijenio sam profil, sad je sve u redu

nažalost sve podatke nisam uspio spasiti jer sam backup napravio prekasno

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice