Glasnoća na kompu

poruka: 5
|
čitano: 1.886
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Glasnoća glazbe

Nisam baš siguran spada li ova tema u ovu kategoriju, nadam se da nisam previše fulao {#}
Inače kada imam slušalice volim glasno slušati muziku, no u zadnje vrijeme mi se čini da mi i ta maksimalna glasnoća nije dovoljna :/ Zašto slušalice kad imam zvučnike? Eto, navika valjda ^^. Volim tako. Moje pitanje je o čemu ovisi glasnoća izlaza i postoji li način da se ona poveća? Prvo mi je palo napamet kupiti zvučnu karticu jer kao, ona je zadužena za zvuk pa kad uštekam slušalice u komp možda bude glasnije, no opet mislim da sam negdje ovdje pročitao da glasnoća ne ovisi baš o kartici. Koristim trenutno Sennheiser HD418, rade ko bog al ne bih se žalio na još par decibela :D E, sad, kako ih dobiti ako je to uopće moguće?

Hvala unaprijed . 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 15:46 (blade415).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Glasnoća glazbe

frend je imao isti taj problem.... nakon nekog vremena i glasnog slusanja su mu slusalice oslabile.....sad do cega je neznam

15 godina
neaktivan
Re: Glasnoća glazbe

hehe, malo sam se nespretno izrazio, nisu slušalice oslabile nego bi ja volio pojačati i to postojeće, taj maksimum glasnoće. Meni to najglasnije nije dovoljno glasno :) Pa pitam ako postoji način, ili će mi jednostavno netko reć da se sjednem kraj zvučnika XD

16 godina
neaktivan
Glasnoća na kompu

Nabij glasnoću slušalica na MAX, nabij pod volume control na MAX, nabij pod postavkama zvučne na MAX i nabij glasnoću programa s kojim slušaš muziku na MAX.

Onda dalje, imaš one fore da u equalizeru povećaš tvz. gain za određen broj decibela. Dobit ćeš glasniji zvuk, al će ti biti izobličen. Jer kao postoji neka granica do koje digitalni zvuk može ići.

Ako ti to ne smeta, imaš equalizer u postavkama programa koji slušaš i u postavkama zvučne (vjerojatno). Treba li išta reći... SVE NA MAX! (ali ne znam kako će to zvučati na kraju).

EDIT: Al nije ti to baš zdravo

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 23:27 (betmen).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Glasnoća na kompu

jep, svi "max-evi" su na glasnom, a gain izbjegavam u širokom luku baš zbog tog izobličenja zvuka, nadao sam se da ima neki "prirodniji" način da se poveća baš glasnoća ^^

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice