Dram Frequency problem/ ugradnja

poruka: 6
|
čitano: 2.347
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dram Frequency problem/ ugradnja

Pa evo kao sto naslov kaze.. dakle problem je sto sam kupio za laptop 2gb ddr2 800 mhz kingston... kada sam ugrađivao ram s obrnute strane di mi je pristupacnije da ne skidam tipkovnicu... stavim ram.. ukljucim laptop, tada HDD pocne skljocat ne pali se ekran... kada stavim RAM ispod tipkovnice u svoj utor..tada sve radi normalno.. 

2. "problem" je frekvencija ( nezelim pisat da je to problem jer nisam siguran dali je to sto mislim,pa molim one no lifere da ne ismijavaju ovaj post) 

http://slike.hr/slike/untitled_4b49e.jpg.html

e sad zasto pise 332.5 mhz a ne 800 mhz, iako je jacina 800 mhz? hvala unaprijed

Jebachh...Ne No lifer :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.10.2010 23:23 (CroatianRacer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Dram Frequency problem/ ugradnja

piše 333 a zapravo radi na 667 mhz jer ti matična očito ne podržava veću brzinu od toga...

ddr = double data rate...znači frekvencija *2

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
15 godina
hvala..znam sta znaci ram...moze biti na to nisam ni pomislio..ali uglavnom j***e mi se za to sto radi na 667 nego cisto me samo zanimalo trazio sam i po drugim sttranim forumima ljudi nisu znali napisat pa sam pitao tu i eto odgovora tnx
16 godina
moderator

tu smo da pomognemo...

a za tnx imaš tipku :D

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
18 godina
neaktivan

Možda je taj utor neispravan, probaj ubacit keks RAM-a koji se već nalazi u laptopu u taj problematični utor pa vidi dal će i dalje HDD škljocat. Iako, djeluje prilično nevjerojatno da bi keks RAM-a na taj način utjecao na rad HDD-a

15 godina

a ja ti kazem... probat cu hvala

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice