Da li je do graficke ili

poruka: 8
|
čitano: 1.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Da li je do graficke ili....

Prilikom paljenja racunara pojave mi se neki cudni pikseli na monitoru a, (OS XP jos nije ni ucitao)kad se xp digne ekran bude crn sa crvenim flekama a nekad i blue screen..., kad udjem u safe mode i odaberem Enable  VGA  Mode sistem se digne i sve bude uredu samo sto slika kasni puno...

u pitanju je ATI HD 4670

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Da li je do graficke ili

Vjerojatno ti je otišla memorija na grafičkoj  {#}. Jesi li stavio zadnje drivere (čisto da otklonimo mogućnost eventualnih software problema)

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 22:23 (mata_87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Da li je do graficke ili

neznam kad se pokrece drajver  mislim u OS a meni se problem desava prije dizanja sistema

15 godina
neaktivan

Probaj prvo nove drivere, pa probat grafu u drugom kompu ili neku drugu grafu stavit u svoj komp. I onda ako ustanoviš da je problem u grafi jedino t preostaje da ju staviš na pečenje, i ako pomogne super ako ne baci je ili daj nekom za djelove.

15 godina
neaktivan

sta se pokazalo bolje pecnica ili duvaljka na topli zrak...

15 godina
neaktivan

Mislim da je puno jednostavnije a i bolje koristiti pećnicu. Ja sam probao to sa jednom 9800GTX+ i proradila je!! xD

15 godina
neaktivan
Da li je do graficke ili

ako bude u pecnici javicu rezultate....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Da li je do graficke ili....
kakadu9111 kaže...

Prilikom paljenja racunara pojave mi se neki cudni pikseli na monitoru a, (OS XP jos nije ni ucitao)kad se xp digne ekran bude crn sa crvenim flekama a nekad i blue screen..., kad udjem u safe mode i odaberem Enable  VGA  Mode sistem se digne i sve bude uredu samo sto slika kasni puno...

u pitanju je ATI HD 4670

Memorija na grafickoj ti je otisla.

ako je budes isao peci procitaj tu o tome: http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/popravak-graficke-kartice-koristenjem-pecnice/67886.aspx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice