Delock PCI Express => USB 3.0 - problem

poruka: 5
|
čitano: 1.994
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozdrav svima,

redovito čitam forum a sada mi je zatrebala i pomoć pa sam se registrirao u nadi da ćete mi i pomoći :)

uglavnom, kupio sam http://www.delock.com/produkte/F_319_USB-3-0_89301/merkmale.html uspijem ju i instalirati ali jednostano ne radi kako treba

sa čitanjem datoteka zapravo i nemam neki problem iako su brzine slične kao na usb 2.0 ali zapis na flash memoriju je praktički nemoguć, datoteke do nekih 12 mb uspije normalno zapisati, preko toga usporava brzinu prijenosa do kbps, blokira drive, jednostavno zapis je katastrofa, (par puta mi je izbacio nekakav "ms dos error"???) probao sam mijenjati utore, razne drivere, sve kombinacije koje su mi pale na pamet ali jednostavno nešto ne štima...

ploča je gigabyte 965p ds3, os win 7 32bit

ako netko ima kakav savjet molio bi pomoć,

hvala unaprijed :) 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Delock PCI Express => USB 3.0 - problem

Da li si spojio dodatno napajanje(SATA power connector)?  

Bez njega ti kartica teško i nikako može raditi sa 2,5 inch i flash diskovima.

Sa diskovima od 3.5 inch-a ne bi trebalo biti problem jer imaju svoje napajanje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 21:21 (ivo_svetrice).
13 godina

sad sam tek vidio da sam greškom linkao karticu sa sata konektorom...moja kartica ima molex konektor i spojio sam napajanje, izvrtio sve slobodne konektore od napajanja...inače hdd uopće nisam ni spajao neko samo flash usb 16 gb...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Delock PCI Express => USB 3.0 - problem

Nije bitno molex ili SATA, bitno da je spojeno.

Ako je to VIA chip potraži driver/firmware ovdje, ako imaš rezervni disk probaj kako radi na Osmici, ona ima native-ne drivere za USB 3.0.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 21:39 (ivo_svetrice).
13 godina

probao sam sa novim driverima i ne pomaže...izgleda da ću morati probati s 8...hvala :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice