Prodajem GPU I proc
Asus TUF RTX™ 3060 Ti V2 OC Edition - korištena povremeno za gaming, original kutija i garancija do 09/24 - 360EUR
Ryzen 5600x, original cooler, kupljen 1/21, dakle još garancija do 1/24 - 120EUR
Prodajem oboje za 450 EUR
Prodajem GPU I proc
Asus TUF RTX™ 3060 Ti V2 OC Edition - korištena povremeno za gaming, original kutija i garancija do 09/24 - 360EUR
Ryzen 5600x, original cooler, kupljen 1/21, dakle još garancija do 1/24 - 120EUR
Prodajem oboje za 450 EUR
Pozdrav, od kuda ste?
Pozdrav kupio bi procesor ryzen 5600x 120eur,ako možete poslati šaljem vam podatke za dostavu..hvala..
pozdrav kupio bi procesor 5600x 120eur ako možete poslati,javite pa vam saljem podatke za dostavu..lp Ivan
nemoj ovako javno stavljati svoj broj na forum netko ti moze poslati sliku velikog crnog pimpeka na whatsapp, ne stignes ni obrisati a sliku vec vidis, ja sam se opekao davno
nemoj ovako javno stavljati svoj broj na forum netko ti moze poslati sliku velikog crnog pimpeka na whatsapp, ne stignes ni obrisati a sliku vec vidis, ja sam se opekao davno
I od tada su ti veliki crni pimpeki stalno na umu?
... ovo je rečeno iz iskustva. Vidiš kako se kolege forumaši međusobno paze. 😄😄😄