X2 to x4

poruka: 18
|
čitano: 2.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
X2 to x4

ovako zanima me dali bi kada bi kupio

ASROCK A770DE+ i
AMD Phenom II X2 550 BOX Black Edition

mogo otkljucati 3i4 jezgru

zvowea
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
RE: X2 to x4

SB 710 + AAC u biosu + vjera da je to proc koji moze...

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 15:46 (igy).
16 godina

- link.

Ili uplati LOTO, s dobitkom kupiš 17-jezgreni proc. To je provjereniji način.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
X2 to x4

Šta sve neću vidjet... Svaki dan vidim novu temu u vezi ovog

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zvonebaba kaže...

ovako zanima me dali bi kada bi kupio

ASROCK A770DE+ i
AMD Phenom II X2 550 BOX Black Edition

mogo otkljucati 3i4 jezgru

Inače ja imam tu matičnu. Uzeo sam ipak Phenom II X4 za svaki slučaj, ali frend ima Phenom II X2 i uspjeli smo na mojoj matičnoj otključati obje jezgre i radile su stabilno. Znači matična je ok samo je pitanje kakav ti je procesor. Moraš molit boga da su zaključane jezgre ispravne.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Pa kakve to ima veze covjek otvori novu temu da mu se pomogne a ne da neki ****** sad pametuju i kazu da je ta tema otvorena bla bla bla..sve se nekima da trazit sad okolo pa je lakse otorit novu temu hahahah

Jako su mi zanimljiva ta vasa mozganja :D

Paty
16 godina
protjeran
vice kaže...
Hyperion kaže...

Pa kakve to ima veze covjek otvori novu temu da mu se pomogne a ne da neki ****** sad pametuju i kazu da je ta tema otvorena bla bla bla..sve se nekima da trazit sad okolo pa je lakse otorit novu temu hahahah

ocito ni ti ne koristis tu famoznu bug-ovu trazilicu

prodajem pozivnice za partis
16 godina
neaktivan
vice kaže...
Hyperion kaže...

Prema tvojoj logici:Lakše je otvoriti novu temu,napisati post i čekati odgovor tko zna koliko dugo nego upisati u tražilicu traženi pojam,naći temu i pročitati odgovore,te tako uštedjeti vrijeme i sebi i nama.

Ne želim se igrati moda,ali odgovor na autorovo pitanje je napisano i ako autor nema više pitanja,molim lock da ova tema ne preraste u diskusiju search button vs.lakše je otvoriti novu temu.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan
vice kaže...
Hyperion kaže...

daj dobro je rekao hyperion, vice ne mudruj. prije otvaranja svake teme neka malo potraže ljudi po googleu ili po bugovom forumu, ja ne znam sto je tu toliko teško.

16 godina
neaktivan

Ajme kako ste glupi ,pa kako ćeš tražit temu koja nigdi ne postoji i lakše je napisat i cekat odgovor nego tražit nešto što nepostoji wahahhahahah :P

Paty
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.11.2009 14:14 (vice).
17 godina
vice kaže...

Ajme kako ste glupi ,pa kako ćeš tražit temu koja nigdi ne postoji i lakše je napisat i cekat odgovor nego tražit nešto što nepostoji wahahhahahah :P

mogao bi ti jednog zucu dobit...

16 godina
neaktivan
Batista kaže...
vice kaže...

mogao bi ti jednog zucu dobit...

:(

Paty
15 godina
neaktivan
imam isti proc,flashao sam bios i otkljcuao jezgre,vrlo lako,stabilno,sve odlicno
Lutat ću svijetom,tražit ću sreću,al svoj CELERON zaboravit neću
16 godina
neaktivan
X2 to x4

Pozdrav svima.

Mislim kupiti Phenom x2 550 i matičnu uz njega koja podržava dd3.  Mislim otključat proc u x4.

Što preporučate. Za sad mi je ovo uži izbor.

http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=24973&servisID=1 MB Gigabyte SAM3 GA-MA785GMT-UD2H (mATX,AMD 785G,AM3,5200 MT/s,4xDDR3,800 (OC)/1666/1333

http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=26020&servisID=1 Asrock M3A770DE, AM3

Hvala

ASUS G1S C2D T7500@2.2; 2GB 667; 8600M GT; Vista Home Premium 32
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maus kaže...

Pozdrav svima.

Mislim kupiti Phenom x2 550 i matičnu uz njega koja podržava dd3.  Mislim otključat proc u x4.

Što preporučate. Za sad mi je ovo uži izbor.

http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=24973&servisID=1 MB Gigabyte SAM3 GA-MA785GMT-UD2H (mATX,AMD 785G,AM3,5200 MT/s,4xDDR3,800 (OC)/1666/1333

http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=26020&servisID=1 Asrock M3A770DE, AM3

Hvala

Ja bih ti preporučio ovu drugu. Ja imam sličnu samo sa socketom AM2+ i DDR2 memorijom, ali isti chipset i uspio sam otključati jezgre na Phenom II X2 550.

PS: Ako se odlučiš za ovu drugu uzmi tu, jeftinije je http://www.adria-computers.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&option=com_virtuemart&product_id=15414

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 9:51 (Igor).
15 godina
neaktivan
igy kaže...

SB 710 + AAC u biosu + vjera da je to proc koji moze...

moze i sa nvdia chipsetom,samo treba flashati

Lutat ću svijetom,tražit ću sreću,al svoj CELERON zaboravit neću
16 godina
neaktivan

igor jesi fleso bios kad si otkljuco jer ja kad otkljucam u biosu pokazuje da je x4 al kad se komp pali na welcome sa resetira

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2009 19:36 (kiki402).
17 godina
neaktivan
kiki402 kaže...

igor jesi fleso bios kad si otkljuco jer ja kad otkljucam u biosu pokazuje da je x4 al kad se komp pali na welcome sa resetira

Nisam fleso bios, ali koliko ja vidim ti nemaš istu matičnu ploču kao ja.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice