Da li ugradit ili ne drugi procesor?

poruka: 5
|
čitano: 1.026
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Ovako kupio sam racunar noviji sa tim da nisam dobio cual duo procesor tj 2 procesora.Samo jedan od 3.2.A od starog kompa mi je ostao proc 2.8, i upravo sam preko EVERESTA saznao da mi komp podrzava dual tehnologiju i da li bi ja sad taj proc stari od 2.8 mogao ugradit tj da li bi to moglo posto su razlicite brzine?

http://s3.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MjAzNA==
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Da li ugradit ili ne drugi procesor?

Core duo znači dvije jezgre na fizički jednom procesoru i NIKAKO ne možeš stavit drugi proc... jedino ako imaš 2 socketa i 2 ista proca...

Stick to the shadows....
16 godina
neaktivan

Ma lol  Smijeh to sto ti mislis uraditi je zapravo nemoguce na ploci je samo jedan socket !!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
311008 kaže...

Ovako kupio sam racunar noviji sa tim da nisam dobio cual duo procesor tj 2 procesora.Samo jedan od 3.2.A od starog kompa mi je ostao proc 2.8, i upravo sam preko EVERESTA saznao da mi komp podrzava dual tehnologiju i da li bi ja sad taj proc stari od 2.8 mogao ugradit tj da li bi to moglo posto su razlicite brzine?

Ajd ti lijepo napiši koji si to ti "računar" kupio

16 godina
protjeran
pinkskin kaže...
311008 kaže...

Ajd ti lijepo napiši koji si to ti "računar" kupio

ovo je moj prijatelj pitao:)) ali ne zna ni on sta hoce kupio je novi komp od prijatelja pa pokusava sve da iskoristi od starog.Inace Hvala na odgovorima nemojte sta zamjerit nisu svi upuceni:)

http://s3.ba.battle-knight.org/index.php?loc=hire&ref=MjAzNA==
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice