Imam procesor AMD Sempron 2800+ a u windowsima (Win7 Ultimate) ga prepoznaje kao AMD Athlon XP 1200MHz.
Matična je Soltek SL-75FRN2.
Probao sam i i Everestu al isto očitava šta i Win
Imam procesor AMD Sempron 2800+ a u windowsima (Win7 Ultimate) ga prepoznaje kao AMD Athlon XP 1200MHz.
Matična je Soltek SL-75FRN2.
Probao sam i i Everestu al isto očitava šta i Win
Koliki mu je FSB? Vjerujem da ti se smanjio pa da ti procesor radi na nižem taktu i zato ti ga pokaže kao Athlon XP.
Iako u biti prvi Semproni ni nisu nešto drugo doli Athlon XP procesor, blago srezani i na drugima taktovima. Pogotovo oni na Socket A.
Digo sam FSB na 166 i sam ga prepoznaje kao Athlon XP 2400+
Probo sam i power na high pa ništa
a jel verzija bios-a "podržava" taj procesor
Podržava prije je normalno radio, sad sam instaliro Win7 i sad ga drukčije očitava
Podržava prije je normalno radio, sad sam instaliro Win7 i sad ga drukčije očitava
onda je greska u windowsima, a sto kaze cpu-z?
Da ne otvaram novu temu:
Svaki put kad ugasim komp ostavim ga par sati te ponovno upalim nakon učitavanje komponenti na početno ekranu mi se pojavi poruka da je overclock nije uspio ili da je CMOS mijenjan i da postavim postavke u biou jer se sve vrate na defoult
Da ne otvaram novu temu:
Svaki put kad ugasim komp ostavim ga par sati te ponovno upalim nakon učitavanje komponenti na početno ekranu mi se pojavi poruka da je overclock nije uspio ili da je CMOS mijenjan i da postavim postavke u biou jer se sve vrate na defoult
a onda bios nesto zeza
vrati bios na tvornicke postavke
ako ne funkcionira mogao bi napraviti clear cmos
i sam sam o tom razmišljo. Jel moguće da se batrija ispraznila i da nemože sačuvati postavke
i sam sam o tom razmišljo. Jel moguće da se batrija ispraznila i da nemože sačuvati postavke
s obzirom na starost sve je moguće
hvala dečki (i cure)!