koji se procesor moze otkljucati u 6 jezgri od amda.... i recite mi athlon 4 jezgre ili phenom???recite sve sto znate o njima...koji je bolji i zasto?? i koji se da otkljuctai u 6 jezgreni???dali bi to mogao jeftino rabljeno nabaviti takav proc?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
960T
koji se procesor moze otkljucati u 6 jezgri od amda.... i recite mi athlon 4 jezgre ili phenom???recite sve sto znate o njima...koji je bolji i zasto?? i koji se da otkljuctai u 6 jezgreni???dali bi to mogao jeftino rabljeno nabaviti takav proc?
PHENOM II X4 960T se otključava u Hexa-Core Thubana.Nađe se za oko 900 kn.Jedan od best buy procesora.
Da......imam X4 960T, i ne računaj na otključavanje, ja sam računao i prevario se, i žao mi je, makar je i sa 4 jezgre dobar proc. Možda ćeš ti imat puno više sreće pa ubost pravi koji se otključava u X5 ili X6 i super.
pa onda je po takvom bolje kupiti x3 455 athlon pa ga otkljucati u phenoma s 4 jezgre....nije????
Ja sam imao otključanog phenom II x2 550 u X3, i uzeo sam novi X4 960t i u normalnom radu, tj ovako općenito, ja ne vidim nikakvu razliku između 3 i 4 jezgre. Pa čak ni u gamingu nema tolke razlike, možda je samo veći minimalni FPS.
X3 450 je dobar proc, točnije X3 455, ako se da otključat super, jedino što valjda nema L3 cache i to mu je minus, no 300-tinjak kn je jeftiniji od x4 960t, ako ti se neda davat više para za proc, dovoljan je i taj x3 450/455, no best buy je x4 960t.