Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.703.328
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
14 godina
protjeran
Re: Koji CPU cooler kupiti?

Za bezbedno klokovanje i7-2600K zna se Corsair H100.

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
14 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Za bezbedno klokovanje i7-2600K zna se Corsair H100.

Možeš sa nekim zračnim dobro clockati,čak i bolje od vodenih.(Primjer-Noctua NH-D14)

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

corsair H100 je skuplji od Noctue i hladi losije od noctue NH-D14......

i naravno H100 je ultra bucniji......"miljon decibela"

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 9:31 (Test user).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

koji je dobar za i5 2600k razmisljao sam o ovome dal bi ga podrzao ovaj COOLERMASTER V6GT, socket 1366/1156/1155/775/AM3/AM2+/AM2

0 0 hvala 0
14 godina
baxy kaže...

koji je dobar za i5 2500k razmisljao sam o ovome dal bi ga podrzao ovaj COOLERMASTER V6GT, socket 1366/1156/1155/775/AM3/AM2+/AM2

Sycthe Mugen 3.Moja preporuka.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 21:53 (zoharbizo).
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

koja je razlika od ta dva i koji je bolji dal se isplati uzimat v6 il v8 za taj procesor

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
baxy kaže...

koja je razlika od ta dva i koji je bolji dal se isplati uzimat v6 il v8 za taj procesor

mislim od mugen 3 i v6 razlika i koji je bolji

14 godina
neaktivan
baxy kaže...
baxy kaže...

mislim od mugen 3 i v6 razlika i koji je bolji

Mugen je jeftiniji, tisi i bolje hladi...

14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Nakon problema sa pregrijavanjem sa stock coolerm .. 2500k

Temp sa Primom 95 preko 95C nisam se usudio dalje...

Kupio:

SCYTHE Katana 3 SCKTN-3000, PWM 300-2500 rpm  -  Uzeo PWM verziju zbog silent moda.. da Asusica to sve lijepo odradi...

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_224&products_id=7081

190 kunica.. + 5 bamki za Artic Silver 5 pastu

Navecer upalio Prime... ujutro kad sam se diguno 68C.. Proc nije Clockan Max je bio 70C ali samo na jednoj jezgri... Real Temp..

Ja zadovoljan...

Pa ak neko treba cooler bez PWM doticni je 170kn..

sa PVM 190 moja preporuka...Pasta ide takodjer i snjim.. za oko 2 do 3 nanosenja...

Gledao sam i Mine 2 i Mugen 3.. i Jing itd.. al pobogu cemu ta cuda od 1kg...

Hvala svima na odgovorima..

Pozdrav

P.S. uzeo bi Mugen 3 da me nisu hebale ram pločice...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 12:42 (Zver).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Visoka je to temperatura i za katanu. Naravno da tebi poslije stock 95c izgleda odlicno ali to je previse i za stock clock + stock cooler, Ogromna je tema pa mi se neda pretrazivati, jesi li napravio update BIOS-a?

0 0 hvala 0
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Opali update biosa,otvori kuciste i postavi nanovo Katanu III.Nesto nije uredu sa tvojim kompom,gadno nije u redu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Ja bi isto pomislio da je do pogresne instalacije coolera ali s obzirom da mu je sa stock coolerom temp. bila 95, a tu nemos nista zajebat jer je pasta predinstalirana, mislim da je dobio katastrofalan primjerak procesora.

0 0 hvala 0
14 godina
BlueMax kaže...

Ja bi isto pomislio da je do pogresne instalacije coolera ali s obzirom da mu je sa stock coolerom temp. bila 95, a tu nemos nista zajebat jer je pasta predinstalirana, mislim da je dobio katastrofalan primjerak procesora.

Treba podataka.Koja maticna,koje kuciste?I tako dalje.

16 godina
neaktivan
Zver kaže...

...

Gledao sam i Mine 2 i Mugen 3.. i Jing itd.. al pobogu cemu ta cuda od 1kg...

Hvala svima na odgovorima..

Pozdrav

P.S. uzeo bi Mugen 3 da me nisu hebale ram pločice...

ta čuda od kilu služe da bi proc bio hladan dok je oc-an, a vent na 500-600 okretaja uvrh glave ;)

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!!
14 godina

tocno to si i ja pomislig..

U idlu je 30C an 300 okretaja....

Kod pokretanja Prime95 u sekundi je na 55

14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Koji CPU cooler kupiti za Amd Phenom II X4 960 T BE 3.0 Ghz? S obzirom da bi ga unlockao na 6 jezgreni i do kolko bi se najviše dao clockati?

Call of Duty Modern Warfare 3

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Kupiš moj cooler. Thermalright 120 Ultra Exstreme. A ti medi das svoj BOX cooler uz nadoplatu.

Javi

14 godina
CodMW3 kaže...

Koji CPU cooler kupiti za Amd Phenom II X4 960 T BE 3.0 Ghz? S obzirom da bi ga unlockao na 6 jezgreni i do kolko bi se najviše dao clockati?

Mugen 3.

14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
CodMW3 kaže...

Mugen 3.

a ovaj Thermalright 120 Ultra Exstreme

Call of Duty Modern Warfare 3
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Kupi novi Mugen3.Tip trazi previse za taj cooler.

0 0 hvala 0
17 godina
Koji CPU cooler kupiti?

ja mogu reći za mugen hladnjak da je prava zvjerka za uloženo dobiveno, doduše imam mugen2 ali čisto sumljam da su sjeb... stvar sa mugen3 . evo trenutna idle temp. mi je 41°C (proc mi je na 3.5ghz 24/7) s tim da mi se ventilator od njega uopće ne vrti. poštelao sa ga de se pali tek kad mu se temp popne na 55°C.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 15:14 (sokre).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Sto mislite o cooleru Balder za i5 2500k?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Odličan izbor za Intel CPU. Za AMD je dobar ako imaš kućište tipa HAF zbog horizontalne montaže, ali na Intel se montira normalno, radi odlično i izgleda prelijepo.

http://www.galaksija.com/planeta/novac.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Dodatak na prethodni post...

Frend ima Asrock MB i 2500k... probao kod njega Katanu i tempovi u idlu su oko 33-37  sa Primom od 60-68C zavisi od jezgre...

Ista stvar ko s mojom Asusicom.. Daklem ili dio ekipe laže..... ili su oba proca u banani ili smo oboje retardirani i neznamo postaviti Cooler {#}{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Pozz, imam AC Freezer 64 Pro i super hladi X4 960T na 3.0 GHz je 40°C, a na 3.6 GHz je negdje oko 45°C. E sad kad ga OC-am na 4.0 GHz, 1.45v temperature je 57°C i mislim da je to malo previše. Ja bi to htio spustit za kakvih 5, ako ne i 10 stupnjeva niže. Gledao sam Mugen, Ninju, Yasya (na sniženju), ali ne znam koji je najbolji, najjednostavniji za ugradnju i koji najbolje hladi, da nije bučan, da me ne iznevjeri, a da je cijena u skladu s onim što nudi? Možda neki drugi, ne treba biti jedan od ta 3.

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 20:44 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

nekad i prozracno kuciste dosta pridonosi temperaturama proca i grafa {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Paaaa, na bočnoj stranici je rupa i bez venta isto dosta uvlači zrak, gore je 140 mm na low, iza 120 mm na low (inače na više je puno bučnije), naprijed su 2x120 mm od 500 rpm-a pa mislim da je dosta prozračno kućište...

★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DiRT kaže...

Pozz, imam AC Freezer 64 Pro i super hladi X4 960T na 3.0 GHz je 40°C, a na 3.6 GHz je negdje oko 45°C. E sad kad ga OC-am na 4.0 GHz, 1.45v temperature je 57°C i mislim da je to malo previše. Ja bi to htio spustit za kakvih 5, ako ne i 10 stupnjeva niže. Gledao sam Mugen, Ninju, Yasya (na sniženju), ali ne znam koji je najbolji, najjednostavniji za ugradnju i koji najbolje hladi, da nije bučan, da me ne iznevjeri, a da je cijena u skladu s onim što nudi? Možda neki drugi, ne treba biti jedan od ta 3.

mugen je dosta komplicirano ugradit, yasya je dosta bucna. ni ja ne znam koji je najbolji, netko drugi ce ti reci to :)

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice