Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.703.343
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
14 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?
dombak1608 kaže...
DiRT kaže...

Pozz, imam AC Freezer 64 Pro i super hladi X4 960T na 3.0 GHz je 40°C, a na 3.6 GHz je negdje oko 45°C. E sad kad ga OC-am na 4.0 GHz, 1.45v temperature je 57°C i mislim da je to malo previše. Ja bi to htio spustit za kakvih 5, ako ne i 10 stupnjeva niže. Gledao sam Mugen, Ninju, Yasya (na sniženju), ali ne znam koji je najbolji, najjednostavniji za ugradnju i koji najbolje hladi, da nije bučan, da me ne iznevjeri, a da je cijena u skladu s onim što nudi? Možda neki drugi, ne treba biti jedan od ta 3.

mugen je dosta komplicirano ugradit, yasya je dosta bucna. ni ja ne znam koji je najbolji, netko drugi ce ti reci to :)

Mugen je puno bolji izbor.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Evo sad sam probao stavit ventove na kućištu na max (gornji i zadnji) i vent max na cooleru. Buka je užas...ali 4°C niže temp, no ne isplati se...

Vidim kako je većina rekla Mugen, čak i prije kad sam gledao Mugen 2 kažu da je super. Onda ću uzet to ak će bit višak novaca, ili tek sljedeće godine do proljeća. I još valjda stavit drugi vent na njega, makar nema tolke razlike u temperaturi.

★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.12.2011 21:34 (DiRT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Evo jedno pitanje. Trebam nabaviti neki kvalitetan cooler, za Phenom X6 1055T. Buđet je 500kn.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?
http://www.opric-informatika.hr/
Imaš ovdje najbolji zračni cooler Noctua NH-D14 cijen ti je 564 kn+ poštarina oko 600 kn te ispadne ali se isplati

1 0 hvala 2
14 godina
protjeran
kalko1212 kaže...

Evo jedno pitanje. Trebam nabaviti neki kvalitetan cooler, za Phenom X6 1055T. Buđet je 500kn.

Ako je samo stvar za ohladit ga na default i smanjit buku box-a onda netrebaš bubnut svih 500kn jer za 200-300kn ima super hladnjaka.

Ako pak pucaš na najbolje za cijelu lovu kao što su ti rekli gore nh-d14 ako ti nije prevelik ;)

13 godina
protjeran

Bil' ko kupija Thermalright Ultra 120 Exstreme. Dam i jedan Schyte Kama Flow uz njega. Može i zamjena za Phenom BOX cooler.

13 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...
Imaš ovdje najbolji zračni cooler Noctua NH-D14 cijen ti je 564 kn+ poštarina oko 600 kn te ispadne ali se isplati

Što misliš o scythe kantana 3? Da li je bolja od NH-D 14?

Kalko1212 ingame
14 godina
kalko1212 kaže...
Ivanjino96 kaže...

Što misliš o scythe kantana 3? Da li je bolja od NH-D 14?

Haha {#}
Kantana, ali pogle cijenu i sve će ti biti jasno.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan
The Shop kaže...

Bil' ko kupija Thermalright Ultra 120 Exstreme. Dam i jedan Schyte Kama Flow uz njega. Može i zamjena za Phenom BOX cooler.

Za koliko bi ga prodao?Kako misliš da moze zamjena za phenom box hladnjak,taj thermalright je puno bolji od box.Sumnjam da si

toliko dobar da bi ga zamijenio sa tim šrotom.

14 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...

Ima i boljih hladnjaka od d14.

14 godina
carmack kaže...
Ivanjino96 kaže...

http://www.vortez.net/articles_pages/phanteks_ph_tc14pe_cpu_cooler_review.html

Ja za boljeg od ovog ne znam.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
carmack kaže...
Ivanjino96 kaže...

http://www.vortez.net/articles_pages/phanteks_ph_tc14pe_cpu_cooler_review.html

Ja za boljeg od ovog ne znam.

Da ,taj je najbolji po performansama ali ja bih rekao da je bolji NZXT Havik 140 jer hladi podjednako ko i ovo dvoje ali je manji,tj single

tower.

14 godina
neaktivan
Zver kaže...

Dodatak na prethodni post...

Frend ima Asrock MB i 2500k... probao kod njega Katanu i tempovi u idlu su oko 33-37  sa Primom od 60-68C zavisi od jezgre...

Ista stvar ko s mojom Asusicom.. Daklem ili dio ekipe laže..... ili su oba proca u banani ili smo oboje retardirani i neznamo postaviti Cooler {#}{#}

To je visoka temperatura. Nije nesto kriticno da bi te trebalo zabrinjavati trenutno, ali ljeti ce ti to ici jos 10tak stupnjeva gore. Ono sto mene zabrinjava je 95c sa stock coolerom na stock taktu. To je debelo previse. Temperature sa stock coolerom bi ti trebale biti kao sto su sad sa Katanom.

Da li si sam postavljao stock cooler ili ti je dosao montiran?

14 godina
13 godina
protjeran

Ma taj thermalright mi nije potreban a i ne da mi se više clockati pa bi je box dovoljan.

13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Htio bih malo uštediti pa ću uzeti Kantanu 3. Čujem da se isplati za te pare, i ima odlične preformanse.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Shop kaže...

Ma taj thermalright mi nije potreban a i ne da mi se više clockati pa bi je box dovoljan.

Jel bi se zamijenio za coolermaster Hyper 212 plus?

14 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Htio bih malo uštediti pa ću uzeti Kantanu 3. Čujem da se isplati za te pare, i ima odlične preformanse.

Katana 3 ti neće biti dovoljna za Phenom x6.Minimum je hladnjak tipa gaie i sl.

13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Izgleda da mi preostaje NH-D14, morati ću njega uzeti.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran

A to mi dode na isto opet.

14 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Izgleda da mi preostaje NH-D14, morati ću njega uzeti.

Odličan izbor  {#}

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
The Shop kaže...

A to mi dode na isto opet.

Imam i BOX ali onaj za x2 phenome(sami aluminij),ti bi vjerojatno onaj sa heatpipeovima.

15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

koje bi ovdje stalo? imam low end kuciste amaze .... pa gledam treba li ic na vece kuciste pa onda kupit cooler.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2011 15:39 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kewin kaže...

koje bi ovdje stalo? imam low end kuciste amaze .... pa gledam treba li ic na vece kuciste pa onda kupit cooler.

Prilično sam siguran da Kantana ovdje stane.

13 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

Evo samo jedna obavijest.Ako imate ThermalTake V4 Black Edition kuciste i ako mislite kupit AC Freezer Extreme cooler i dvoumite se ako ce cooler moc u kuciste odgovor je : DA!.

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Koji CPU cooler kupiti?

Hoce li tko kupiti Thermalright Ultra 120 Exstreme + schyte 120 mm vent. Visina je 160.1mm, znam da u CM centurion 5 stane normalno. Može i zamjena za Phenom II boc cooler uz nadoplatu.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Da stavis cijenu mozda bi ti netko i odgovorio. Osim toga postoji mali oglasnik, ne spamaj ovu temu.

6 0 hvala 0
16 godina
carmack kaže...
kalko1212 kaže...

Katana 3 ti neće biti dovoljna za Phenom x6.Minimum je hladnjak tipa gaie i sl.

Netočno.Pišeš gluposti, ne spamaj.

Upravo prodao svoj x6 1055t i kolegi ugradio s katanom 3;

urendo ga hladi čak i OC na 3.5Ghz 1.38V, prime temp max 58C samo je malo bučan vent ili ja nisam naviko na takve, ugl solidan hladnjak.

Ex.AMD Fanman
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 0:46 (bik).
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Scythe Mugen 3 ili Thermaltake SpinQ za amd phenom ii x4 960 t be?

Call of Duty Modern Warfare 3

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

mugen, po mogucnosti mugen 2 rev b

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice