meh, ne cherry pickam da bi nešto dokazao nego mi je sila kako se drži tog far craya kao svetog pisma jer eto čak i neki intel skylake ima bolji fps od zen+ procesora, baš ću morat naći (ako mi se bude dalo) video gdje stevo iz hwu priča zašto far cry 5/new dawn ima takve rezultate i da je to zbog tog prastarog engina koji se koristi još od fc3.
Hahah smjesan si prastari engine je i u shadwo of tomb rider, pa eto vidis da radi savrseno.
Ne znam tko je smijesan od nas dvojice, ovo smeće od engina koje koristi FC ima iste rezultate na 2C/4T kao i na 6c/12t klik dok je engine za Shadow of the Tomb Raider dorađivan i ima nekog benifita od više jezgri i HT-a klik
Kako onda sa i7 8700K i GTX 1080ti da je ovako odlican rezultat
ako je isto po tebi da imas 2/4 ili 4/8

Super, baš mi je drago da bude zanimljivo. A što se tiče napajanja i potrošnje... Tko će imat novaca za 3080/3090+ Rocket Lake, definitivno će imat još 300 eura za dobro kučište, napajanje i hladnjak. Iako je malo puno tranzistora za 14nm i yield će bit katastrofa, ako stvarno budu takve performanse, to je odlično.
Što, on sam osjeti da na 4.9 GHz treba toliko veći napon?
Mislim, super inače radi. Performanse su odlične, ali s obzirom da je K procesor htio sam ga OC-ati.
Daj ti ibme preimenuj taj video u sapunanje intela...