Intel i7 ili AMD Phenome II x4 940BE

poruka: 36
|
čitano: 5.142
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Intel i7 ili AMD Phenome II x4 940BE
Razer_Copperhead kaže...
 Možeš li mi reći kako smanjiti napon na ventilatorima?
Ili preko ploce ili softverski u windowsu ili kupiš adapter pa prikljuciš na napajanje(molex) i šaltaš ga tak da vrti na 5V ili 7V ili 12V ili fancontroler
ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
neaktivan

E da. LUXX zaboravih te pitat. Ja trenutno imam ReVoltecov 12cm vent.. Onaj proziran kaj svijetli. I mogu rec da bas i nisam zadovoljan. Mislim hladi on cisto ok al ne kako bi trebo 12cm. i vrti se na 1100 okretaja. Mislim po meni je to malo trebo bi min. 2000! Bar po meni! Preporucas li koji odican 12 vent?
Tu bi trebo neš napisat???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Razer_Copperhead kaže...
Ili preko ploce ili softverski u windowsu ili kupiš adapter pa prikljuciš na napajanje(molex) i šaltaš ga tak da vrti na 5V ili 7V ili 12V ili fancontroler
 Hvala provati ću naći u BIOSU kako smanjiti tri venta na kućištu i hvala još jednom.
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
17 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...

E da. LUXX zaboravih te pitat. Ja trenutno imam ReVoltecov 12cm vent.. Onaj proziran kaj svijetli. I mogu rec da bas i nisam zadovoljan. Mislim hladi on cisto ok al ne kako bi trebo 12cm. i vrti se na 1100 okretaja. Mislim po meni je to malo trebo bi min. 2000! Bar po meni! Preporucas li koji odican 12 vent?
kaj ce ti 2k okretaja?
Imaš nekih cudnih u HG-u po 25 kuna koji vrte na 1600 i zlocesto su glasni.
Dovoljno je 1100 okretaja vjeruj mi
Razer_Copperhead kaže...
LUXX kaže...
Razer_Copperhead kaže...
 Hvala provati ću naći u BIOSU kako smanjiti tri venta na kućištu i hvala još jednom.
probaj.
Evo ti primjer kak se šalta i slika adaptera za vent
ADAPTER ADAPTER
SPAJANJE SPAJANJE
ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
neaktivan

Ok ljudi! Sazno sam sve sto sam trebo!Cool Hvala vam svima!Smijeh Pogotovo LUXX-u. Smijeh

EDIT:Da sazno sam sve osim toga dal ta asus maticna M4A79 prima Nvidiu ATI ili oba dvoje?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2009 14:55 (PoToKTM).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uredu je skuzio sam! Prima samo ATI. Ja pitam prije neg sto odem sam vidjet..Sramim se

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice