Intel Club (opća tema o procesorima) izdvojena tema

poruka: 15.068
|
čitano: 2.749.793
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
3 godine
Re: Intel Club (opća tema o procesorima)
Beyond Limits kaže...

Pa ni ne igra on na ryzenu (ima primarno 13900ks platformu za svoj sistem) samo mu je muka kad mora nesto testiratl, ima on sve moguce nove komponente i platforme na stanju. Trebat ce mu sada svakako za okršaj protiv 14900k kada izađe kroz.mjesec ipo.

I ne kaze on da ce ga on podijelit ili zamjenit kad vec ionako ima na stanju platformu koju god hoce, ovo sta kaze je savjet kupcima posprdnim tonom da ga daruju nekom ili bace u smece i da bi on da vec nema drugu opciju bez razmisljanja mijenjao to za stari 9900k

čovjek je po onom što priča fanboy intela i treba ga ignorirati barem što se tiče tog videa, da je dobronamjeran i kad bi pokušao biti objektivan pokretao bi igre a ne steam i pokazivao rezultate, brzinske kod pokretanja na sličnom ili istom hwu odnosno ssdu, zanemario privremeni bug kod steama ili što je te ga prikazao kao fusnotu, ne znam čini li to uopće inače, ovo što radi u ovom videu je maliciozno smeće, nepotreban highlight i tipični prikaz fanboyevskog ponašanja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2023 16:04 (notloB).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Beyond Limits kaže...
forumaš kaže...

Nema kaj istraživati, rekel je da on to više nemere koristit i da ga mijenja za stari i7. Tak da sere kvake ili neka ga pokloni zamjeni kaj već. Ili nek nastavi srat kaj njegovi darivatelji žele slušati, tak svejedno. Ne velim da taj ryzen nije smeće i da nema bug, sam nek bude vjerodostojan.

Pa ni ne igra on na ryzenu (ima primarno 13900ks platformu za svoj sistem) samo mu je muka kad mora nesto testiratl, ima on sve moguce nove komponente i platforme na stanju. Trebat ce mu sada svakako za okršaj protiv 14900k kada izađe kroz.mjesec ipo.

I ne kaze on da ce ga on podijelit ili zamjenit kad vec ionako ima na stanju platformu koju god hoce, ovo sta kaze je savjet kupcima posprdnim tonom da ga daruju nekom ili bace u smece i da bi on da vec nema drugu opciju bez razmisljanja mijenjao to za stari 9900k

Ako ima neki kupac koji ga sluša nek javi kada i gdje ga misli baciti da dođem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dery kaže...

Ali zato intel ubije zen4 u idle, eto vam sad. 

Ubije zen4 u svemu... 

16 godina
sfc_PsychQ kaže...
dery kaže...

Ubije zen4 u svemu... 

Idle se jedino gleda nemoj ti nama tako znaš nemoj da ti dođem.Efikasniji je u idle to priznam.Male jezgre melju sve.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2023 17:15 (dery).
15 godina
Intel Club (opća tema o procesorima)

Ovaj ga nemere koristiti koliko je loš

Veli čovjek posao pati pare ne idu dok je na novom intelu. Nema gore od toga, lako za steam.

Video u dva dijela, materijala kolko voliš.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2023 17:35 (forumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
forumaš kaže...

Ovaj ga nemere koristiti koliko je loš

Veli čovjek posao pati pare ne idu dok je na novom intelu. Nema gore od toga, lako za steam.

Video u dva dijela, matrrijala kolko voliš.

Od kad je 12 generacija vani? I nitko do sada, od koliko youtubera recenzenata, profica i gejmera koji koriste te procove nemaju taj problem osim njega?

Ne kazem da mozda problema nema, nego je cudno da nitko do sad to nije uocio ako je to tako veliki problem.

I onda se vraca na 10 gen proca.. Tko normalan to radi ako od toga zivi?

16 godina
sfc_PsychQ kaže...
dery kaže...

Ubije zen4 u svemu... 

Kad su vidili šta im radi Rayz 7800x3D ili kljuc u bravu ili next gen hitno.Ali šta jest jest dobar im je potez držanje ddr4 na 13gen.Stoga imaju rast dok amd pad.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.8.2023 17:50 (dery).
15 godina

Nemam pojma, treba njega pitati, ja nedavno kupovao ali nisam ni želio razmišljati o malim jezgrama. Strah me kupiti takav cpu dozajn, velike i male jezgre, nikad prije čuo osim na mobitelima. Kupovao za desktop a ne mobitel 😂

15 godina

AMD se gadno zajebao sa zadnjom CPU i GPU serijom jer su je precjenili a ploče su bile jednako preskupe. Tržište ih je kaznilo. Još ranije su počeli radi pizdarije držanjem ryzena 5600x  previsoko i neizdavanje non X po očekivanoj cijeni...pa izdaju nove grafe uz cijenu pod oblake da bi ih ubrzo pojeftinili kad su skužili da kupci nisu ovce. Ako je skupo ko i Intel, ljudi će radije kupiti Intel, jer se boje kupiti AMD zbog njihovih mušica koje sporo rješavaju.

Svi to znamo ali na internetuma mora postojati AMD armada i Intel huligani i međusobno se kačiti na kanale poput ovog kaj bi mijenjao ryzena koji jede malu djecu za starog intela a privatno koristi i9 rig kojeg su mu kupili huligani 

I onda dođe rambo pa spama sa spectre i mindfactori pa polude ovi drugi i kače ovog sa frizurom ko drug Pantić....ono pratim ga ija, nije loš 🫣

Sve u svemu zabavno 😂

Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina
forumaš kaže...

...pa polude ovi drugi i kače ovog sa frizurom ko drug Pantić....

2 godine
protjeran

Ne ne ne

15 godina

Frejm chasers nije nista manje relevantan od steve 1 i Steve 2 ako cemo biti objektivni

Moj PC  
1 2 hvala 0
2 godine
protjeran
sfc_PsychQ kaže...

Frejm chasers nije nista manje relevantan od steve 1 i Steve 2 ako cemo biti objektivni

Ovo krešteće derište može biti relevantno samo drugim kreštećim derištima.

7 godina
neaktivan
Qui-Gon-Jinn kaže...

Ovo krešteće derište može biti relevantno samo drugim kreštećim derištima.

relevantan je onima koji se razumiju u tematiku i min maxanje svakog djela racunala 

za razliku od vecine mainstream kanala, ovaj pokazuje "real world" testiranja, usporedbe, a ne samo genericke bencheve za izradu grafova i to radi sa svojim novcima i novcima fanova

niti jednu stvar na kanalu mu nije dala niti jedna firma. koliko ce to trajati vidjet cemo

videi o memorijama su vrh vrhova, cini mi se da je testirao valjda svaki moguci kit koji postoji i iz svakoga izvukao maksimum, i ustedio ljudima hrpu para

ovo za fanboizam, to mozes svakome yutuberu prikacit, dok kod njega nisam stekao takav dojam, jer sam ga tek nedavno poceo gledati, od kada imam AMD masinu :D

u zadnjem videu o grafama, preporucuje AMD grafe bez pardona

oni koji ne razumiju takvu tematiku u detalje, oni gledaju kanale koji pokazuju samo grafove 

i jedno i drugo je sasvim ok, i svatko od njih ima svoju publiku

meni manje kresti i prenemaze se od onog dzejzija, koji je toliko prozirno dvolican i fejk ,da mi se povraca

3 godine

Moja preporuka, SkatterBencher.

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Beyond Limits kaže...

Dobar je ali on radi samo kratke klipove di pikaze svoje postavke koje nece svima radit a i to sta on prikazuje su extremne OC statistike za bench ne za daily use. Zaboravio san spomenuti Igors Lab, on ima dobrih disertacija generalno oko hardvera i šarolikih testiranja sve vrste.

Od njega se može dosta toga naučiti, pogotovo različite strategije overkloka kao i informacije o novim biosima, novim fičrima ili ukidanjima fičra koje proizvođači ne navode u changelogovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

https://www.bug.hr/recenzije/amd-ryzen-7-7800x3d-najbolji-procesor-za-igrace-34164

Bug tvrdi da ke ovo najbolji CPU za igrače, stavljam u ovu temu jer su ga usporedili sa Intelom.

Ako drug Pantić ovo čita tko zna kaj mu je sa frizurom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine
forumaš kaže...

https://www.bug.hr/recenzije/amd-ryzen-7-7800x3d-najbolji-procesor-za-igrace-34164

Bug tvrdi da ke ovo najbolji CPU za igrače, stavljam u ovu temu jer su ga usporedili sa Intelom.

Ako drug Pantić ovo čita tko zna kaj mu je sa frizurom.

Hmm, nije Pantić nego Šojić.

15 godina

Da, zajebao sam više puta 🫣

3 godine
forumaš kaže...

Da, zajebao sam više puta 🫣

U biti nisi odnosno jesi djelimično, Pantić ima problema s frizurom a Šojić je iznenađen i uvređen.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2023 10:49 (notloB).
16 godina

Nije ova tema da se hvale ryzeni več da se eventualno ogade ako se spominju stoga kolege pažnja. Sad će intel 14gen i ajde "moj" amd kljuc u bravu(naglašeno jer sam fanboj, rambox je nula za me-razotkriven sam od fanboja intel/amd notlo)  

Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine
dery kaže...

Nije ova tema da se hvale ryzeni več da se eventualno ogade ako se spominju stoga kolege pažnja. Sad će intel 14gen i ajde "moj" amd kljuc u bravu(naglašeno jer sam fanboj, rambox je nula za me-razotkriven sam od fanboja intel/amd notlo)  

Poradi na č i ć, već a ne več, ukoliko si već veći fanboy ne moraš biti i nepismeniji od ramboxa... Inače dovoljno si se vukao po blatu, nemoj više, sramota je.

16 godina
notloB kaže...
dery kaže...

Poradi na č i ć, već a ne več, ukoliko si već veći fanboy ne moraš biti i nepismeniji od ramboxa... Inače dovoljno si se vukao po blatu, nemoj više, sramota je.

Šta je nestalo argumenata pa idemo na gramatiku ahahaha nisko nisko vrlo nisko prizemno.Samo Bukva je bukvalnija od tebe.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2023 11:23 (dery).
3 godine
dery kaže...

Šta je nestalo argumenata pa idemo na gramatiku ahahaha nisko nisko vrlo nisko prizemno.Samo Bukva je bukvalnija od tebe.

Argumenata za što točno? Da si fanboy ili da nisi fanboy, koje argumente bi sad želio, jesi li nepismeniji ili pismeniji od ramboxa, bi li piškio ili kakio?

16 godina

S tobom neznam bi li piškio ili kakio. 

16 godina
notloB kaže...
dery kaže...

S tobom neznam bi li piškio ili kakio. 

Piškiš ti uz vjetar pa ti je isto, zasereš se baš svaki put.

Mogu s tobom samo idlat i tu ubijem svakog intela a pogotovo tvoj testni prvi mačić zen4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Beyond Limits kaže...

Za svoj stav i izjavu sam zalijepio klip koju smo raspravu prosli, ako cpu ne otvara jedan obican Steam kako treba i ima random stuttere na desktopu to je za mene polovično riješenje i loš izbor. Dalju raspravu na temu 7800X3D slažes se nemoramo razvlačiti, ti si iskazao svoje a ja svoje mišljenje i to je to. Tako da ovo sta sam rekao za to sam prethodno imao i pokrice.

Hvala i vratimo se na temu.

Ps. Rađe napiši u zen 4 temi kakve postavke imas za taj r9 7900x i jesi odradio kakvu vrstu overkloka pod kojim naponima itd... animiraj se malo

Dosadan si k'o proljev s tim steamom, igru možeš pokrenuti i bez njega, ljude interesiraju performanse u igrama a ne fcking steam... Šta hoćeš da instaliravam nepoželjnu aplikaciju kako bih dokazao da tjuber kenjka ili ima glupostima zagušenu wins instalaciju? Neću! O svojim postavkama biosa sam već pisao i postavljao screenshotove, potraži po forumu ukoliko te već toliko interesira, također sam pisao i o postavkama meme koju sam namjestio po nešto izmijenjenim preporukama buildzoida.

Nemaš nikakvo pokriće u izjavi da je amd polovično rješenje već se želiš svađati i stvarati razdor, tvoje bivanje na forumu služi samo tome, provokaciji i trolanju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Beyond Limits kaže...

Ps. Rađe napiši u zen 4 temi kakve postavke imas za taj r9 7900x i jesi odradio kakvu vrstu overkloka pod kojim naponima itd... animiraj se malo

Ne nagovaraj ga na sranje, kod pristupanja zen4 overkloku obvezan je pribor:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Beyond Limits kaže...

nemoj prenositi zen4 PMS na nas.

lik je bukvalno ozbiljan, ali priznam obrazovaniji je od mene

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Tech yes city je utvrdio da su veliko/ malo jezgraši neupotrebljivi za posao i da su lošiji od starih intela. Imate video na Pantić kanalu gdje ga australac educira oko tech poslovanja i EVGA otkazivanja sklapanja chipovlja. Tak da je tu kristalno jasno tko je učitelj s tko početnik 💪😂😆

Također BUG je potvrdio tko ima najbolji cpu za gamere, tzv sapunator malojezgraša 😂

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice