AdR03 prelaziš na i7 9700k ili i9 9900k garantirano. Po ovome što sam pročitao u prethodnim postovima jedan takav entuzijast nemože se pomirit sa činjenicom da mu je procesor bottle neck.
Pitanje je dana kada će Ryzen 2600x i X470 ploča na oglasnik. Kada se Intelu cijena stabilizira ode ti sa Ryzena koda ga nikad nije ni bilo.
Osim što je ovo još jedanu nizu tvojih troll postova kojima provociraš od samog (ponovnog) pridruzivanja na forum, a iza tipkovnice se po svemu sudeći nalazi dijete od 13 do 18 godina koje tipka na core 2 duo gejming pcu starom 5+ godina i masturbira na najjači procesor na svijetu koji će si moći priuštiti kroz 5 godina nakon što odkonobari koju sezonu na moru. odgovorit ću.
Dao Bog da se intelu normaliziraju cijene i da za 2300kn mogu kupiti i7 9700k. Pa naravno da cu onda razmatrati da se prebacim na intela. Al kao sto oboje znamo to se nece desiti. Ne gajim nikakve simpatije prema amdu ni prema intelu. Onaj koji ima bolji value za moje potrebe s obzirom na sve pluseve i minuseve ce dobiti moj novac koje god on boje bio.
Peace✌️
Ako je to kolega Lav onda je sve suprotno, kratko kaj sam ga upoznao narmalna i srdačna osoba, trgovina od povjerenja kao i osoba....malo ovakvu zezanciju neki previše primaju k srcu. Kužiš zafkancija, nije ništa osobno, opusti se . Da se svi skupa nađemo za stolom na nekoj večeri brijem da bi se slagali kao ljudi