Intel broadwell

poruka: 104
|
čitano: 15.953
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Intel broadwell
Stjepanj kaže...

ides meni objasnjavati(zahebavati) razlike u plocama i kako rade! daj molim te...stvarno?

Samoprozvani clocker.  Jesi kad delidao proc, koristio ln2, ili peltier, znaš što je i kako radi, spajao voltmetre direkt na izvode ploče(i znaš gdje spojit), znaš što je mosfet i kako radi, razliku između analognog i digitalnog pwm itd? Jednom bio dovoljno "lud" da napucaš nenormalan napon i7mici, uhvatiš ss i sad si ti clocker. Ehh..

12 godina
Intel broadwell

a đes' bio '91. kad sam ja klokenjao 386dx, ha 

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
protjeran
Intel broadwell

jos damo ti falis, sve dual core generacija od prije 2mj...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
2 4 hvala 0
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

jos damo ti falis, sve dual core generacija od prije 2mj...

Ajde ne skreci s teme samoprozvani clockeru i odgovori jesi radio ista od onoga sta je Penryn nabrojao..

Ti nit si ikad ista ozbiljno clockao nit trenutno imas sta clockat, stvarno ozbiljan clocker, nema sta...

12 godina
ansha kaže...

Ajde ne skreci s teme samoprozvani clockeru i odgovori jesi radio ista od onoga sta je Penryn nabrojao..

Ti nit si ikad ista ozbiljno clockao nit trenutno imas sta clockat, stvarno ozbiljan clocker, nema sta...

Stjepanove rezultate sam vidio i ima ih ovdje na forumu u skoro svim cpu benchevima, al tvoje nisan vidija a nisan vidio ni od Penryna ništa vridno pažnje stoga ostavite čovika na miru jerbo VIŠE JE ON ZABORAVIJA O KLOKANJU NEGO ČETE VI IKAD ZNATI.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
protjeran
nicky.sl kaže...
ansha kaže...

Stjepanove rezultate sam vidio i ima ih ovdje na forumu u skoro svim cpu benchevima, al tvoje nisan vidija a nisan vidio ni od Penryna ništa vridno pažnje stoga ostavite čovika na miru jerbo VIŠE JE ON ZABORAVIJA O KLOKANJU NEGO ČETE VI IKAD ZNATI.

Opa sta ga branimo, jesi ti njegov drugi account ili sta? Mi nismo hvalisavi samoprozvani veliki clockeri niti se hvalimo ikakvim rezultatima za razliku od njega. Sta si nicky tako butthurt? Ocito je da stjepanj nema blagog pojma o clockanju osim nafrljit napon i dignut clockove (a trenutno ni to nema s cime) i onda se pravi pametan po forumu....

12 godina
ansha kaže...
nicky.sl kaže...
ansha kaže...

Opa sta ga branimo, jesi ti njegov drugi account ili sta? Mi nismo hvalisavi samoprozvani veliki clockeri niti se hvalimo ikakvim rezultatima za razliku od njega. Sta si nicky tako butthurt? Ocito je da stjepanj nema blagog pojma o clockanju osim nafrljit napon i dignut clockove (a trenutno ni to nema s cime) i onda se pravi pametan po forumu....

Nisan njegov drugi profil neg san njegov ljuti neprijatelj iz svih mogučih bencheva na ovom forumu bilo cpu il gpu i branim ga jer jedino njega u clokanju i benchanju poštujem.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
neaktivan
ansha kaže...

Ocito je da stjepanj nema blagog pojma o clockanju osim nafrljit napon i dignut clockove (a trenutno ni to nema s cime) i onda se pravi pametan po forumu....

Sram te bilo, sta bi sad 99% OC ekipe reklo na to!

That's how OC is done for simple men and it's working just fine son!

(Ili bar mi koji przimo svoje FX dokle moze)

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2015 16:52 (chaselol).
13 godina
protjeran
Intel broadwell

decki moji ja sam svoje umjece na zraku pokazao bezbroj puta i pokazujem dalje kad god mogu, dakle tko se zeli dokazati ima hrpu podtema o tome! ovo maloljetno blebecenje prazne slame pricajte 12g susjedu!

sad nazad na temu, osobno nisam skuzio da nece biti cijela gama broadwell cpu-a vec samo dva primjeraka istoga, jer intel se zeli fokusirati na skylake koji izlazi u 10mj...u pm! taman sam mislio da necu morat ponovno narucivati đavla!lp

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Intel broadwell

Stigao broadwell i u naše trgovine..Cijena je paprena..

Sasvim sigurno je bolje pričekati skylake..

1 0 hvala 2
17 godina
Intel broadwell

di je stigo? vidim samo i5 u adm-u po smjesnoj cijeni lol a i7 ni traga...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2015 14:01 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
4mal kaže...

di je stigo? vidim samo i5 u adm-u po smjesnoj cijeni lol a i7 ni traga...

kako nema, pogledaj malo bolje, ovo je trenutno NAJSKUPLJI i5 & i7(4c/8ht) ikad na nasim prostorima, 2500kn za i5 i 3300 za i7LOL!

15 godina
protjeran
Intel broadwell

Ionako je jedini pravi napredak iGPU, a to vecini nije zanimljivo, pogotovo u tom cjenovnom razredu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

bolje ubost sky onda kad dojde ili canon 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice