Gdje kupiti Arctic Freezer Intel podnožje-mountkit

poruka: 9
|
čitano: 1.667
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle, imam Arctic freezer 7 pro hladnjak, ali nemam onu plastiku za montažu na intelove sockete. Imam samo kopče za AMD.

Pa ako znate jel bi se negdje mogao nabaviti mount kit za intel? Novi hladnjak dolazi sa intel i amd adapterima za montažu hladnjaka.

Odgovaraju i adapteri za montažu sa Freezer Xtreme i Freezer 13/CO/Pro hladnjaka, kao i push-pinovi.
Ili možda ako netko ima neki od navedenih hladnjaka montiran na AMD ploči, a Intel mount kit mu stoji neiskorišten, plačam čevape..

Evo kako to izgleda: http://www.njuskalo.hr/procesori/podnozje-arctoc-freezer-13-intel-oglas-14433333

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 16:05 (DreamTeh).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj tu. ak niš drugo, čitav hladnjak nije baš toliko skup (a onda dobiš ionak sve). 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Gdje kupiti Arctic Freezer Intel podnožje-moun

Hvala, bio sam u Linksu i pitao, nemaju a niti u servisu mi nisu znali reci gdje bih to mogao nabaviti.

Upravo sam pogledao, na oglasima ih baš i nema (a 100kn sigurno neću dati) a niti ih nisam našao u dućanima.

Ne isplati se, niti bih kupio cijeli hladjnak samo zbog adaptera za montažu, zato bih kupio samo adapter ili ga mijenao s nekime amd za intel.

16 godina
neaktivan

jedino što još (alternativno) možeš je ovo. klikni na toj stranici "spare parts" (izbornik ispod uvodne slike > 5. stavka slijeva). direkt proizvođač, EUR 2,99 + poštarina. držim ti fige. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 20:42 (Ajar).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Ej odakle si? Ako si iz OS nadjemo se i dam ti. Od Freezer 13 je,stoji mi u kutiji posto ja imam amd..

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Ajar kaže...

jedino što još (alternativno) možeš je ovo. klikni na toj stranici "spare parts" (izbornik ispod uvodne slike > 5. stavka slijeva). direkt proizvođač, EUR 2,99 + poštarina. držim ti fige. 

Hvala, ali 2.99€ za retention bracket, još 1.99€ za push-pinove, teoretski bih trebao i intel screw set za 0.99€ uzeti (jer su šarafi za intel nešto dulji, ali lako se za šarafe snaći), što je zajedno barem 5€ + poštarina još 3.80€. Ne dolazi u obzir, za tu lovu dobijem cijeli rabljeni hladnjak kako si rekao u prošlom postu.

Xperiax1 kaže...

Ej odakle si? Ako si iz OS nadjemo se i dam ti. Od Freezer 13 je,stoji mi u kutiji posto ja imam amd..

Iz Zagreba, imaš PM pa ćemo se sve dogovoriti za neku razmjenu ili čevape ako si za :) Hvala!!

16 godina
neaktivan

eto, ovo je tzv. intelegantno rješenje. sretno s montažom i hlađenjem 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam se uspio dogovoriti s kolegom, pošto sam iz Zagreba a i on ima novi hladnjak a ovaj freezer 13 će možda u budućnosti prodavati pa je odlučio ostaviti intel&amd adaptere za montažu..

Dakle, i dalje tražim dobru dušu koja ima freezer 7/13/pro/co/xtreme hladnjak i koristi ga na amd ploči, a intel adapter za montažu mu skuplja prašinu. Spreman sam za neku razmjenu/nadoplatu.
Može cak i cijeli hladnjak, ako je po nekoj razumnoj cijeni. Ili ako netko ima nekakvu ideju kako montirati hladnjak bez adaptera za montažu na socket 775.

14 godina
neaktivan

I dalje sam u potrazi za podnožjem, ili kupujem cijeli hladnjak za neku simboličnu cijenu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice